Cum trec Shawn Mendes si Camila Cabello peste neintelegerile din cuplu: „Avem o relatie onesta, dar ne mai certam“

1
De Maria Constantin
28 aug. 2021

Cantaretul a dezvaluit ca se mai cearta cu iubita lui, dar amandoi au grija ca aceste conflicte sa nu le distruga relatia.

Intr-un interviu acordat in emisiunea „The Morning Mash Up”, transmisa de postul de radio SiriusXM, Shawn Mendes a vorbit despre relatia lui de doi ani cu iubita sa, Camila Cabello, si a explicat cum trec impreuna peste certurile care apar din cand in cand.

„Normal ca ne certam, ajungem la cele mai rele dispute, dar trecem peste cand ego-ul fiecaruia vorbeste. Si avem grija de celalalt. Avem o relatie onesta si deschisa, dar, da, sigur ca ne certam”, a dezvaluit artistul.

„Sunt doar certuri marunte”

„Cred ca, cu cat relatia merge inainte, cu atat e mai usor sa ne certam. Asa ca nu ne tinem tot timpul de mana, dar suntem buni unul cu celalalt. Niciodata nu se ajunge la ceva rau. Sunt doar certuri marunte”, a precizat el.

Gazda emisiunii, Stanley T, l-a intrebat apoi pe Mendes ce face cand isi da seama, in toiul unei dispute aprinse cu partenera, ca greseste. „Cum rezolvi asta? Spui pur si simplu ‘Iarta-ma’?”, i-a spus realizatorul.

„Da. Imi trebuie toata puterea din lume, dar trebuie sa recunosc ca gresesc”, a raspuns Mendes. „Probabil ca ma inrosesc la fata, dar spun ca gresesc. Din fericire”, a adaugat el.

„Poate ca ea ar spune altceva. Uneori nu spun ca gresesc”, a recunoscut Mendes.

„Eram ingrozit ca devin rau”

In luna iunie, cantaretul a dezvaluit intr-un interviu difuzat in podcast-ul Man Enough cum l-a ajutat o cearta cu Cabello sa-si dea seama care este cea mai mare temere a lui, relateaza Elle: „Am ridicat vocea la ea, iar ea mi-a zis ‘Nu-mi place cand ridici vocea. De ce ridici vocea?’. Si am devenit defensiv: ‘Nu ridic vocea la tine!’. Dar ridicasem vocea la ea. Am simtit temerea ei si mi-am dat seama ca asta era cel mai rau. Eram ingrozit ca devin rau.”

Camila Cabello, despre ciudata sa poveste de dragoste cu Shawn Mendes: „Am simtit ca il ranesc“

Intrebat daca si-a corectat comportamentul sau daca iubita lui l-a consolat, Mendes a spus: „Am facut-o in privinta demonilor si a fricii mele, iar ea m-a consolat. Atunci mi-au trebuit cam 20 de minute ca sa stam separati si sa ne vedem de ale noastre pentru a putea apoi sa ma duc la ea si sa-i zic: ‘Doamne, a fost ceva tare complicat si imi pare foarte rau’.”

Foto: Instagram – @camila_cabello