Agenda care are grija de tine e aici!

1
De Andreea Raicu
27 nov. 2020

Nu-mi vine sa cred ca am ajuns la a sasea editie a agendei. E un proiect atat de drag mie, iar anul acesta venim catre tine cu un concept cu adevarat special.

Cand ne-am intalnit in redactie sa facem schimb de idei despre agenda 2021, am ajuns repede la aceeasi concluzie: dupa un 2020 plin de provocari, restrictii si liminari, dupa un 2020 care ne-a solicitat enorm si aproape ca ne-a epuizat toate resursele, 2021 trebuie sa fie despre refacere, despre redescoperire, despre a te reintoarce la ce conteaza cu adevarat: grija de sine, iubirea de sine. 

Asa s-a nascut agenda care iti reaminteste ca e timpul sa sa fii bine cu tine.

Cum face asta? Prin provocari zilnice care te vor inspira sa-ti dai timp si spatiu sa-ti reincarci bateriile, atat din punct de vedere fizic, cat si mental si emotional. Prin mici remindere si citate motivationale care iti vor da putere si energie sa-ti asculti nevoile si sa ti le onorezi. 

Fiecare luna are o tema dedicata, astfel incat sa poti sa ai grija de tine din toate punctele de vedere, pe parcursul intregului an, iar provocarile zilnice au fost concepute pornind de la fiecare tema in parte. 

IANUARIE – Echilibru

FEBRUARIE – Iubire

MARTIE – Frumusete

APRILIE – Sanatate

MAI – Sanatate mentala & emotionala

IUNIE – Sport

IULIE – Legaturi de suflet

AUGUST – Regasire de sine

SEPTEMBRIE – Productivitate

OCTOMBRIE – Nutritie

NOIEMBRIE – Curatenie in casa si in suflet

DECEMBRIE – Retrospectiva & constientizare

De asemenea, dupa cum te-am obisnuit, din paginile agendei nu lipsesc nici meniul zilnic si reminderele pentru hidratare, dar nici lista mea cu recomandari de carti si filme. 

Pentru realizarea paginilor despre resursele esentiale unui stil de viata sanatos am avut suportul partenerului nostru, Good Routine, iar paginile despre frumusete au fost imbogatite de informatii de la Apivita. In plus, tot Apivita ne-a pus la dispozitie mostre pe care le vei primi atunci cand iti comanzi agenda si care cu siguranta iti vor face ziua mai frumoasa. 

Trebuie sa va mai spun si ca agenda nu este datata

…astfel incat sa o poti folosi in orice moment al anului si sa te responsabilizeze sa-ti creezi singura programul dupa cum iti este mai comod si mai la indemana. In plus, acest format este peren, deci poti folosi agenda oricand si te poti bucura de informatiile si provocarile din ea si peste ani…

Am pus multa dragoste in cele 460 de pagini ale agendei si sper sa iti placa si sa te ajute sa revii la energia si pofta de viata de dinaintea acestei perioade dificile. Am creat-o special pentru TINE, femeia care-si doreste sa se descopere si sa aiba o viata mai linistita si mai frumoasa. Imi doresc ca aceasta agenda sa-ti fie un suport si motivatia de care ai nevoie pentru a te pune pe primul loc, ca o prietena buna care iti reaminteste mereu sa ai grija de tine si sa te iubesti.

Sper sa ai un 2021 optimist si linistit si mai sper sa ai curajul sa fii cu adevarat prezenta in viata ta si constienta de ce se intampla in interiorul tau. Agenda care are grija de tine te va ajuta cu siguranta sa faci asta. Da-i o sansa 😉

Foto: Alex Rosieanu