Descopera-te in 35 de zile. Ziua 11. Stii care sunt nevoile tale?

1
De Andreea Raicu
28 feb. 2019

Cei mai puternici oameni nu sunt cei care se arata mereu puternici si care par sa nu aiba niciodata nevoie de nimic, ci cei care isi accepta nevoile, le asculta si le respecta.

Multi ani am refuzat sa admit ca am nevoi, pentru ca in educatia mea si cred ca a noastra, a tuturor, a avea nevoi inseamna a fi neajutorat si neputincios. Mi-a luat mult timp sa inteleg ca a avea nevoi e un lucru cat de poate de firesc.

Nevoia de conexiune, de iubire, de spatiu, se somn, de atentie, de ajutor, de relatii, de evolutie – toate sunt absolut normale si nu te fac nici disperat, nici neputincios, nici incapabil, ci doar un om normal, care intelege ca nu poate face totul singur, ca noi suntem creati pentru a avea relatii de iubire si de prietenie si ca un grad exagerat de independenta poate duce la izolare.

De ce ai nevoie de curaj ca sa construiesti o relatie fericita

Te invit sa iti iei timp si spatiu, sa te gandesti, sa simti cum te raportezi tu la acest lucruri, daca stii care sunt nevoile tale, ce iti lipseste fizic si emotional si chiar sa scrii raspunsurile care iti vin in minte. Scrisul ajuta mult sa explorezi parti din tine, din sufletul si din inima ta.

Noua mea sedinta FOTO: Uneori ai nevoie de curaj ca sa te simti femeie

Eu, una, am descoperit atat de multe despre mine si viata mea din momentul in care m-am hotarat sa scriu ce simt.

De abia astept sa imi spui cum te simti si daca ai descoperit care sunt nevoile tale, daca poti sa accepti ca ele exista, pentru ca fie ca vrem sau nu, ele sunt acolo si e important sa invatam sa traim cu ele.

Descifreaza nevoile emotionale ale barbatilor zodiacului

Foto: Alex Rosieanu