Descopera-te in 35 de zile. Ziua 2. Cine esti tu.

cine esti tu
1
De Andreea Raicu
19 feb. 2019

Buna!! Propun sa o luam cu inceputul. Te-ai intrebat cine esti tu? E o intrebare simpla in aparenta, dar la care nu e atat de usor de raspuns. Cel putin mie una nu mi-a fost deloc usor cand m-am confruntat cu ea.

Pentru ca mi-a fost greu sa ma eliberez de tot ceea ce oamenii din jurul meu voiau de la mine – masti pe care mi le asumasem de dragul lor, din iubire pentru ei.

Dar din cauza acestor masti am inceput sa pierd tot mai mult legatura cu mine cea adevarata, lucru care m-a dezechilibrat profund.

Doar cand am invatat cine sunt cu adevarat, am putut sa ma redescopar si sa ma iubesc in totalitate, si cu bune si cu rele. E o calatorie complexa si pe alocuri complicata, dar care merita!

Cine esti tu cand nu esti pe Facebook sau Instagram

Prin intermediul acestui video sper sa te ajut sa gasesti raspunsul. Am enumerat cateva din intrebarile care pe mine m-au ajutat sa aflu cine sunt eu cu adevarat si sa ma indrept pe calea corecta pentru mine.

Te invit sa iti iei timp si spatiu, sa te gandesti, sa simti si chiar sa scrii raspunsurile care iti vin in minte. Scrisul ajuta mult sa explorezi parti din tine, din sufletul si din inima ta.

Tu cum vorbesti cu tine? 6 lucruri pe care sa nu ti le mai spui niciodata

Eu, una, am descoperit atat de multe despre mine si viata mea din momentul in care m-am hotarat sa scriu ce simt. Imi doresc mult sa aflu ce ai descoperit despre tine.

Si chiar daca uneori nu iti place ce gasesti, e o parte din tine pe care e important sa o cunosti, sa o accepti si sa o iubesti.

Astept comentariile voastre pe pagina mea de Youtube.

Iti dau un singur sfat pentru 2019: Incepe sa te iubesti mai mult

Foto: Alex Rosieanu