Descopera-te in 35 de zile. Ziua 33. Despre vulnerabilitate.

vulnerabilitate
1
De Andreea Raicu
22 mart. 2019

Vulnerabilitatea ne da libertate, ne da putere, ne conecteaza cu un intreg ecosistem de suflete frumoase in imperfectiunea lor asumata. Fiind reali si vulnerabili ne vindecam atat pe noi, cat si pe cei din jur.

Cand aud cuvantul vulnerabilitate, ma gandesc imediat la Brene Brown si la momentul in care am simtit prima oara ce inseamna sa fii vulnerabil.

Brene Brown are un discurs senzational, The Power of Vunerability, pe care vi-l recomand si in care vorbeste despre elementele esentiale cand vine vorba despre acest lucru: curaj si compasiune. De ele avem nevoie sa ne dam voie sa fim vulnerabili si sa ii imbratisam pe cei care o fac in raport cu noi.

Multi ani am considerat vulnerabilitatea ceva negativ, ceva care ma pune intr-o lumina proasta si ma expune. Nu m-am gadit niciodata ca imi poate aduce ceva bun, dar asta pana intr-o zi, la un curs, cand am experimentat ceva extraordinar, ceva ce nu mai simtisem niciodata si care imi dadea o stare fantastica.

Vulnerabilitate sau duritate? Ce ne atrage cu adevarat la un barbat?

Te invit sa urmaresti discursul lui Brene Brown si sa incepi sa iti dai voie sa le arati oamenilor in care ai incredere parti din tine pe care le-ai tinut ascunse, pe care le-ai negat pentru ca te faceau sa iti fie rusine cu ele.

Imi doresc sa imi spui cum a fost si cum te-ai simtit cand te-ai deschis.

Foto: Alex Galmeanu pentru Marie Claire