Descopera-te in 35 de zile. Ziua 28. Cat de mult ne influenteaza cei din jur.

cum iti alegi prietenii
1
De Andreea Raicu
17 mart. 2019

Inconjoara-te de suflete pozitive si vibratii pozitive vei primi de la univers. Mediul in care traiesti iti influenteaza viata enorm. Populeaza-l cu oameni care te ajuta sa-ti construiesti aripile, nu care iti pun piedica.

Cei cu care ne alegem sa petrecem timpul sunt acei oamenii care ne influenteaza comportamentul, de la care luam sau imprumutam idei, energii si chiar si modul de gandire.

Tocmai din acest motiv, e important sa vedem cine sunt acei oameni.

Simti ca esti in largul tau cand esti cu prietenii tai cei mai buni? Stii ca le poti spune orice, fara sa iti fie frica de faptul ca ar putea sa te judece sau critice? Te bucuri cand te vezi cu ei? Te sustin in tot ceea ce faci, sunt preocupati de cum esti si sunt langa tine in orice moment?

Cum iti dai seama ca prietena ta e o persoana toxica

Atunci esti norocos. Ai niste prieteni care te iubesc neconditionat si te sfatuiesc sa faci tot posibilul sa ai grija de relatia cu ei. In caz contrar, te sfatuiesc sa revizuiesti relatiile tale.

Odata cu schimbarea noastra in interior, se schimba si felul in care gandim, simtim si ne comportam. De multe ori, daca cei din jurul nostru aleg sa ramana in acelasi loc, incepem sa devenim diferti, iar schimbarea noastra nu e ceva confortabil pentru ceilalti, dar este vitala pentru noi.

Semnele care te ajuta sa recunosti un prieten fals

Te invit sa iti evaluazi relatiile. E extrem de important, daca vrei sa traiesti in armonie si sa cresti.

De abia astept sa imi spui ce ai descoperit.

Foto: Arhiva personala