Ce am invatat despre incredere si perseverenta de la Anastasia Soare

1
De Andreea Raicu
5 oct. 2019

Anastasia Soare este o femeie cum nu am mai intalnit niciodata.

Determinata, curajoasa si dispusa sa riste, cu o viziune clara, perseverenta, cu o mentalitate extraordinara, Anastasia este un om de o generozitate cum rar am intalnit, cu o inima mare, care o face sa iubeasca oamenii si sa-i faca sa se simta speciali.

Sunt sigura ca stii deja ca zilele acestea s-a lansat in Romania Anastasia Beverly Hills, ocazie cu care Anastasia, fondatoarea brandului, a venit in tara. A avut parte de niste zile pline: prezenta in multe emisiuni TV si radio, lansarea din magazinele Sephora, sarbatorita impreuna cu cateva sute de fete care abia asteptau sa o vada, petrecerea de lansare, care a avut loc la Ateneul Roman, si ultima zi, in care a avut programate interviuri de dimineata pana seara.

Nu a avut timp sa respire si cu toate astea a fost impecabila.

A stat mai tot timpul in picioare si a intampinat pe toata lumea cu zambetul pe buze, a multumit fiecarui invitat prezent la lansare, a facut cunostinta cu fiecare si s-a pozat cu toata lumea in set-up-ul perfect amenajat in asa fel incat fotografiile sa iasa foarte bine.

Am stat si am privit-o indelung, fascinata de forta ei. Nici postura corpului si nici expresia fetei nu iti dadeau vreo secunda senzatia ca ar fi obosita. Era disponibila pentru toata lumea si toti ne intrebam cum reuseste sa fie asa si de unde are atata energie.

Poate sa faca orice isi doreste si asta a ajutat-o sa isi gaseasca forta sa cladeasca un imperiu.

Am tot auzit in interviuri ca a pornit de la zero. Nimic mai neadevarat. Intr-adevar, nu avea bani, dar avea aceasta forta, aceasta determinare, pasiune, viziune, curaj si credinta ca poate orice. Si a putut! Este un exemplu clar ca poti sa faci orice, oricand, atata vreme cat crezi si iti concentrezi toate fortele in acea directie.

Am avut bucuria sa stau de vorba cu Anastasia si sa ii iau un interviu pentru canalul meu de Youtube, Andreea Raicu Official. Urmarisem diverse filmari cu ea pentru documentare si ma impresionase mult ce aflasem despre ea, dar energia pe care mi-a transmis-o a fost fantastica. Atat de autentica, umana, cu picioarele pe pamant si foarte generoasa. Nu cred ca am intalnit o femeie mai frumoasa si generoasa si care iubeste oamenii in acest fel.

Am ajuns la interviu destul de obosita, dupa doua zile pline, cu somn putin, si nu imi doream decat sa ajung acasa sa dorm, dar dupa discutia cu ea aveam mai multe energie decat oricand. Primisem atat de mult de la Anastasia.

Am plecat la sala fericita, plina de viata si incredere, cu niste lectii de viata care vor fi langa mine in momentele mai grele.

„Totul este intr-adevar despre felul in care gandesti. Daca la 20 de ani te gandesti ca nu poti sa faci ceva, cu siguranta nu ai sa poti niciodata. Nu varsta conteaza, ci felul in care gandesti.”

Multumesc, Anastasia, pentru timp, inspiratie si generozitate.

Iar pe tine te invit sa urmaresti interviul cu Anastasia in clipul de mai jos. Iti va placea mult.

Foto: Arhiva personala