Cum iti dai seama daca esti fericita cu adevarat? Testul simplu pe care orice persoana ar trebui sa il faca

1
De Cristina Tudor
8 sept. 2022

Viata este despre cum vrei tu sa fie, asa ca nu rata sansa de a imbunatati felul in care te simti.

Testul fericirii adevarate te poate ajuta sa evaluezi viata ta precum un adevarat psiholog si sa iti dai seama daca ar trebui sa faci schimbari, daca esti conectata la destinul tau si daca esti pe drumul pe care trebuie sa mergi. Acest test te va ajuta sa identifici si zonele care iti aduc cel mai mult stres si dificultati.

Daca nu esti fericita, poti face schimbari pozitive in viata ta astfel incat sa iti schimbi si mentalitatea. In ciuda tuturor dificultatilor pe care trebuie sa le induri, nu trebuie niciodata sa uiti ca puterea este la tine – tu detii controlul suprem. Viata este despre cum vrei tu sa fie, asa ca nu rata sansa de a imbunatati felul in care te simti.

Testul fericirii: Cum iti dai seama daca esti sau nu fericita?

Poti face un control al fericirii punandu-ti cateva intrebari. Aceste intrebari se concentreaza pe partile esentiale ale vietii tale care au un impact puternic asupra sanatatii mentale. Pe masura ce iti pui aceste intrebari gandeste-te la modalitati in care poti face modificari daca raspunzi cu „Nu” la ele.

Intrebarea numarul 1: Te concentrezi pe lucrurile care fac viata frumoasa si iti aduc zambete?

Gandeste-te pe ce ai vrea sa faci daca ai mai avea putin timp de trait. Gandeste-te la oamenii cu care ai vrea sa iti petreci timpul si unde ai vrea sa mergi. Focuseaza-te pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine.

Daca nu traiesti viata concentrandu-te pe ceea ce te face fericita, iti va fi greu sa te bucuri de tot ce traiesti.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com