Discursurile TED pe care orice femeie puternica le-a vazut macar o data

1
De Maria-Anca Zarnescu
27 sept. 2018

Daca esti in cautarea unui plus de motivatie si inspiratie in viata ta, ai putea incepe sa urmaresti discursurile TED ale celor mai de succes feme din lume! Ele iti vor oferi adevarate lectii de viata, povesti despre ambitie si motivatie si experienta drumului catre victorie!

Poti urmari discursurile TED oriunde, iar acesta este un mare avantaj. Cand mergi la sala, asculta un discurs motivational in timp ce alergi pe banda sau relaxeaza-te intr-o seara, cu o cana de ceai si povesti incredibile despre cum obtii succesul in afaceri.

Dimineata, cand iti realizezi machiajul de birou, ai putea asculta un discurs despre increderea in tine, iar ziua ta s-ar putea sa se imbunatateasca considerabil!

Care sunt discursurile TED pe care sa le vezi saptamana aceasta? Eu iti sugerez sa urmaresti povestile despre succes si experientele femeilor puternice din intreaga lumea. Potrivit MyDomaine.com, iata ce conferinte ar trebui sa asculti pentru un strop in plus de motivatie.

Amy Cuddy si modul in cum ne influenteaza limbajul nonverbal atitudinea

Postura, gesturile sau grimasele vorbesc in locul nostru. Limbajul nonverbal poate transmite numeroase semne si informatii despre personalitatea noastra sau felul in care ne simtim intr-o anumita situatie.

Insa, din pacate, afecteaza si modul in care ne percepem pe noi insene. Cuddy a comparat rezultatele cercetarilor ei si a remarcat ca postura dicteaza si lucrurile pe care tu le gandesti despre tine.

De exemplu, atunci cand o persoana sta dreapta, apar schimbari la nivel hormonal, iar ea devine mult mai increzatoare, spre deosebire de persoanele care prefera sa isi tina privirea orientata in jos. Cuddy povesteste mai multe in discursul TED si iti explica de ce o postura increzatoare te ajuta sa fii mai sigura pe tine!

Dame Stephanie Shirley si discursul Why do ambitious women have flat heads?

Shirley are o poveste care te va impresiona cu siguranta. Este una dintre femeile care a luptat intotdeauna pentru succesul ei, iar experientele pe care le-a trait te vor motiva sa procedezi in acelasi mod!

In discursul ei, poti descoperi ce ar fi recomandat sa faca o femeie pentru a atinge culmile victoriei in cariera. Vei afla cum arata dorinta de a-ti vedea visele transformate in realitate si ambitia de care ar trebui sa dai dovada. Povestea lui Dame Stephanie iti va oferi o lectie importanta de viata!

Your elusive creative genius al lui Elizabeth Gilbert

Pe Elizabeth Gilber o stii cu siguranta! Ea este autoarea cartii Mananca, Roaga-te, Iubeste. Totusi, inainte sa vanda un roman in milioane de exemplare, Gilbert a fost o femeie care s-a confruntat cu teama de succes si frica de a nu esua.

Discursul ei TED iti aduce in fata o poveste despre depasirea oricarei nesigurante. Autoarea vorbeste si despre modul in care a reusit sa gestioneze micile probleme care vin odata cu succesul si cum si-a pastrat motivatia indiferent de situatie.

Discursul lui Roselinde Torres si cum poti ajunge un lider de succes

Torres aduce in discutie doua subiecte cheie pentru o cariera de succes: ce presupune viata unui lider si cum ar trebui sa se comporte acesta. In urma studiilor realizate, ea a observat ce calitati definesc un om cu stofa de conducator.

Discursul TED tinut de Roselinde Torres iti spune cum liderii de succes se pot adapta si pot relationa cu persoane total diferite. Nici sfaturile despre motivatie si ambitie nu lipsesc, asa ca este varianta potrivita daca vrei sa afli cum sa interactionezi cu cei din jur intr-un mod eficient si sa ramai constant motivata.

Susan Colantuono si sfaturile pe care nu le primesti in mod normal

Discursul lui Susan Colantuono, The Career Advice you probably didn’t get, te va inspira cu siguranta in viitor! Ea iti dezvaluie lectii importante despre cariera si succes pe care nu le auzi in fiecare zi.

Colantuono iti va explica de ce majoritatea oamenilor se opresc la o pozitie de mijloc in cariera lor. Ea vorbeste in acelasi timp si despre ambitia la care nu iti recomanda sa renunti niciodata si ce alte calitati sunt necesare in dezvoltarea ta ca lider.

Leila Hoteit spune povestea unei araboaice de succes

Leila Hoteit este o afacerista de origine araba, iar povestea ei este unul dintre discursurile TED pe care trebuie sa le vezi. In 3 Lessons on success from an arab businesswoman, Leila impartaseste trei lectii importante pe care le-a invatat de-a lungul vietii, ca lider intr-o societate guvernata de barbati.

Discursul lui Hoteit este o lectie remarcabila, referitoare la limitele create de sex sau cultura si modul in care acestea NU trebuie sa iti ingradeasca visele!

Foto: Instagram – Talisa Sutton