10 lucruri pe care barbatii le observa la o femeie, chiar daca pare greu de crezut

1
De Cristina Tudor
8 feb. 2020

Da, barbatii pot observa si alte lucruri in afara de aspectul tau fizic!

Majoritatea femeilor au impresia ca barbatii remarca, in general, doar anumite parti ale corpului lor. Indiferent daca ii crezi sau nu, acestia observa mult mai mult decat trasaturile fizice evidente cu care esti inzestrata.

Care sunt acestea?

Personalitatea ta

Un trup sexy nu e de ajuns pentru ca un barbat sa se simta atras de o femeie. Personalitatea ei este, de asemenea, foarte importanta. Desi este posibil sa dureze ceva mai mult timp pana cand isi va da seama ce fel de personalitate ai, pana la urma o va observa. Iar daca personalitatea ta este una urata, orice dorinta a lui de a se intalni cu tine pe termen lung se va spulbera.

Unghiile tale

De cele mai multe ori, femeile isi fac manichiura pentru ele insele sau pentru a intra in competitie cu alte femei. Dar, si barbatii intra in acest joc si observa aceste mici detalii. Pentru ei, unghiile sunt un bun indicator pentru a vedea daca unei femei ii pasa sau nu de ea.

Situatia ta financiara

Exista un motiv bun pentru care barbatii sunt atenti la acest aspect. Desi exista barbati care nu au nicio problema in a le oferi bani femeilor, cei mai multi dintre ei vor sa se asigure ca nu stai cu ei pentru bani.

Cat de fericita esti

Nimanui nu ii place sa stea in preajma persoanelor furioase, triste sau ciudate, mai ales unui barbat care se afla in cautarea unei iubite.

Asadar, daca starile de mai sus te descriu, barbatii nu vor dori sa se apropie de tine.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.