Nu intalnim pe nimeni intamplator

1
De Larisa Giurea
8 mai 2019

Fiecare om pe care il intalnim apare in viata noastra cu un motiv. Poate veni ca o binecuvantare sau ca o lectie, cert este ca exista intotdeauna un motiv pentru care o persoana ne este scoasa in cale.

Uneori intalnim oameni care ne schimba complet si ne dau lumea peste cap sau, din contra, oameni cu care evoluam la unison pana la adanci batraneti.

Chiar daca initial percepi anumiti oameni ca fiind doar buni sau rai, lectiile pe care le inveti de la fiecare dintre ei iti vor servi la un moment dat in dezvoltarea personala. Cert este ca nu intalnim pe nimeni din intamplare! Personajele diferite cu care impartasim experiente si de care apoi ne despartim (sau alaturi de care alegem sa ramanem) fac viata interesanta si surprinzatoare.

Uneori intalnim persoane cu care avem instant o chimie puternica si care ne ajuta sa simtim magia sincronicitatii. Sincronicitatea este un concept introdus de Carl Jung care explica „coincidentele” din viata noastra. Prin ele universul ne scoate in cale anumiti oameni care ne ajuta sa ne indeplinim menirea.

Nimeni nu va ajunge in viata ta printr-o coincidenta

Este posibil ca universul sa iti scoata in cale oameni care iti vor zgudui lumea si iti vor tulbura apele. Unii iti vor cauza durere si tristete si te vei indeparta de ei in cautarea vindecarii si a pacii interioare.

Incearca sa inveti sa identifici si sa accepti scopul cu care fiecare persoana apare in viata ta. Astfel vei ajunge sa inveti mai multe despre propriile tale teluri. Cu timpul vei reusi sa intuiesti cum trebuie sa tratezi diferitele relatii pe care le vei tese cu cei din jurul tau.

Pentru o clipa

Unii oameni zabovesc in viata ta doar o clipa, cu scopul de a-ti fi de folos intr-un moment dificil. Aceaste conexiuni puternice vor aparea ca o binecuvantare si te vor ajuta sa depasesti obstacole insemnate din viata ta.

Apoi, fara niciun fel de conflict, relatia se va deteriora si, usor, usor va veti indeparta. Odata ce scopul acelei persoane in viata ta a fost indeplinit, este momentul sa mergeti mai departe.

Doare acum, dar nu uita ca universul elimina oameni din viata ta ca sa te protejeze

Pentru o vreme

Anumiti oameni raman in viata noastra un anotimp intreg. De exemplu, ai parte de o relatie inflacarata sau de o prietenie fulgeratoare care are scopul de a te face sa-ti revizuiesti principiile si de a ajuta sa te reorientezi. Conexiunea energetica cu aceste persoane este atat de puternica incat poti simti vibratia pe care o generati atunci cand sunteti impreuna.

Cei din jur te trateaza in functie de ceea ce tolerezi. Ce sa nu accepti niciodata

Aceste legaturi au uneori rolul de a te ajuta sa evoluezi si sa reconsideri tot ceea ce stiai despre tine. Aceste relatii sunt sezoniere si se vor destrama odata ce accepti scopul lor in viata ta, cand intelegi care a fost rolul lor. Mai mult, de fiecare data cand universul vrea sa iti dea o lectie, acest tip de personaj va aparea iar si iar in calea ta.

Pentru o viata

Aceasta relatie care dureaza o viata este deosebit de speciala si creeaza un flux de energie molcom care iti aduce liniste si bucurie.

Persoana cu care vei avea acest tip de relatie scoate tot ce este mai bun din tine si viceversa. Aveti nevoie unul de celalalt pentru a creste impreuna si a va atinge scopul suprem: fericirea. Aceste relatii atat de pretioase si rare se pot forma cu iubiti, prieteni sau chiar membri ai familiei.

Ce simti cand esti intr-o relatie cu barbatul care iti este destinat

Atunci cand experimentezi diferite conexiuni cu anumite persoane care apar in viata ta pentru o clipa, o vreme sau o viata este important sa te relaxezi si sa iti umpli inima cu iubire. Nu forta niciuna dintre aceste relatii, lasa totul sa vina de la sine, sa evolueze si, dupa caz, sa se sfarseasca natural.

Nimic din ce iti este menit nu va trece pe langa tine si nimeni nu va iesi din viata ta la momentul nepotrivit. Iarta daca este nevoie si raspandeste iubire in jurul tau. Aminteste-ti ca, la fel ca si tine, fiecare persoana pe care o intalnesti are propriul sau drum. Si tu vei sta la randul tau doar o clipa, o vreme sau poate o viata alaturi de cei pe care ii intalnesti.

Fii recunoscatoare pentru tot ce inveti de la fiecare om pe care il intalnesti. Si nu uita ca nimeni nu va ajunge sa faca parte din viata ta printr-o coincidenta. Fiecare situatie, fiecare experienta si fiecare persoana te vor duce exact acolo unde trebuie sa ajungi.

Foto: Shutterstock.com