Sase obiceiuri mentale sanatoase ale femeilor puternice

1
De Cristina Tudor
7 apr. 2020

O femeie puternica nu este nicidecum o femeie-barbat, ci o femeie feminina cu o atitudine echilibrata fata de viata si de ea insasi. Iata sase obiceiuri mentale sanatoase ale femeilor puternice.

1. Cer ajutor

Majoritatea oamenilor, in general, si a femeilor se tem ceara ajutorul de teama de a nu fi refuzati sau de a nu se indatora. Oamenii sunt insa, in esenta buni, si se bucura sa ajute atunci cand pot. Femeile puternice stiu acest lucru si de aceea cer ajutorul atunci cand este nevoie.

2. Vad partea buna din orice

Fie ca este vorba de oameni sau de situatii, femeile puternice vad intotdeauna partea plina a paharului. Nimic nu este complet alb sau negru. Prin urmare, oricand potgasi un amanunt care le aduce bucurie si stiu cum sa il maximizeze.

3. Traiesc in momentul prezent

Una dintre revelatiile care au loc atunci cand incepi sa fii interesata de spiritualitate, este aceea ca in majoritatea timpului traiesti fie in viitor, fie in trecut. Puterea si bucuria vin insa in momentul prezent. Cu cat il traiesti mai plenar, cu atat viata devine mai buna. Iar femeile puternice stiu asta.

4. Nu agreeaza dramele

Micile drame cotidiene anima zilele monotone, dau senzatia ca se intampla ceva important, interesant. Acestea pot fi si rezultatul unei gestionari deficitare a timpului, finantelor sau a relatiilor personale. Femeile puternice stiu sa ia deciziile corecte la momentul potrivit si sa stea la distanta de persoanele care fac din orice nimic un dezastru.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.