8 secrete pe care barbatii le impartasesc doar cu prietenii lor

1
De Alice Papuc
28 aug. 2023

Legaturile stranse dintre prieteni le ofera barbatilor spatiul necesar pentru a impartasi ganduri si trairi pe care nu le dezvaluie cu usurinta lumii exterioare. Descopera cateva dintre acestea!

Da, inclusiv barbatii au secrete, secrete rezervate doar prietenilor. Si barbatii poarta discutii profunde alaturi de prietenii apropiati si se “regrupeaza” astfel incat sa poata trece peste acele situatii cu adevarat dificile. Descopera 8 secrete pe care barbatii le impartasesc doar cu prietenii lor!

Detalii emotionante din relatii

Barbatii pot fi mai reticenti atunci cand vine vorba sa impartaseasca detalii emotionante sau preocupari legate de relatiile lor. Cu toate acestea, in conversatiile private cu prietenii, se pot deschide si pot discuta despre nevoile, temerile si frustrarile lor.

Pasiuni pe care tu le urasti

Da, barbatii pot avea anumite pasiuni pe care tu nu le intelegi sau, mai grav, chiar le detesti. Cu prietenii lor vor discuta despre pasiuni precum masinute de lego, gadget-uri pe care tu le consideri inutile sau alte lucruri care le aduc bucurie.

Frici si nesigurante personale

Fie ca este vorba de temeri legate de viitor, de aspectul fizic sau de alte aspecte personale, barbatii pot impartasi cu prietenii lor nesigurante si frici care altfel ar putea ramane ascunse in fata lumii exterioare.

Angelina Jolie si-a facut tatuaje pe degetele mijlocii, iar fanii cred ca este un mesaj pentru Brad Pitt

Incertitudini profesionale

In ciuda aparentelor, barbatii se confrunta adesea cu incertitudini profesionale si indoieli legate de cariera lor. In discutiile cu prietenii, pot impartasi temeri cu privire la directia in care se indreapta profesional sau despre modul in care se descurca in mediul de lucru.

Curiozitati si interese intime

Anumite curiozitati si interese, pe care barbatii le considera mai personale sau mai intime, pot fi discutate doar cu prietenii de incredere: de la preferinte personale, la pasiuni mai putin acceptate social.

Oamenilor care dezvolta Alzheimer le lipsesc acesti doi antioxidanti esentiali – cum te protejezi

Faptul ca se teme atunci cand ii spui ca “trebuie sa vorbiti despre ceva”

De cele mai multe ori, o fraza atat de comuna precum “trebuie sa vorbim” are un impact mult mai mare decat te-ai astepta. El crede ca esti suparata, ca s-a intamplat ceva, sau chiar se gandeste ca vrei sa te desparti de el. Desigur, nu va recunoaste niciodata acest lucru, pentru ca este unul dintre acele secrete pe care barbatii le impartasesc doar cu prietenii lor.

Aspiratii si visuri indraznete

Secretele despre aspiratiile si visurile indraznete sunt, adesea, rezervate discutiilor cu prietenii apropiati. Acestea pot include dorinte legate de cariera, calatorii sau alte realizari personale importante.

Charlize Theron spune ca nu mai este dispusa sa se ingrase pentru un rol: „Depresia m-a lovit destul de tare”

Amintiri semnificative

Impartasirea amintirilor cu prietenii poate aduce la suprafata emotii profunde si amintiri nostalgice. Chiar daca pare greu de crezut, barbatii pot vorbi ore in sir despre momente semnificative din trecut si despre modul in care acestea i-au influentat.

Foto: Freepik.com