Sterge karma negativa din sufletul tau. 7 legi karmice care te vor ajuta in orice situatie

karma negativa
1
De Cristina Tudor
26 mai 2019

Iata cum vei trai fericita intreaga ta viata. Tine minte aceste 7 legi karmice care au puterea de a iti transforma viata si de a te ajuta in orice situatie.

Vietile noastre pot fi vazute precum o cutie – atunci cand facem bine, umplem cutia cu lucrurile bune. Si invers – cand facem rau, umplem cutia cu lucruri rele.

De-a lungul vietii noastre scoatem din intamplare ceva din acea cutie. Cu cat facem mai bine lucrurile, cu atat este mai probabil sa scoatem ceva bun din cutie.

Aceasta nu este o alegere constienta si totul este lasat la voia intamplarii. Aceasta inseamna ca faptele bune nu vor fi intotdeauna recompensate, iar faptele rele nu vor fi intotdeauna pedepsite. Exista ceva mult mai important si mai semnificativ – fericirea.

Iata cum vei trai fericita intreaga ta viata. Tine minte aceste 7 legi karmice care au puterea de a iti transforma viata si de a te ajuta in orice situatie.

1. Daca vrei ca ceva sa se intample in viata ta, trebuie sa actionezi corespunzator

Acesta este un lucru pe care toata lumea il uita la un moment dat in viata, insa este adevarat. Nu putem intotdeauna sa speram ca lucrurile se vor intampla asa cum ne dorim, fara a depune efortul necesar. Nu ne putem permite sa ne bazam doar pe soarta.

2. Trebuie sa detii controlul asupra vietii tale, asupra sufletului tau

La finalul zilei, esti doar tu. Nu poti controla ce fac oamenii din jurul tau, de aceea este important sa iti asumi intreaga responsabilitate pentru propriile tale actiuni.

3. Viata este asa cum o creezi tu

Cum singurul lucru pe care il poti controla este propria persoana, viata pe care o traiesti este propria ta creatie. Tu decizi in ce directie sa o iei si cum iti poti controla destinul.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com