Care sunt cele 2 lucruri la care renunta Kate Winslet pentru o piele frumoasa

1
De Cristina Tudor
27 aug. 2018

Se pare ca fiecare femeie celebra are propriile metode pentru a avea o piele sanatoasa. Dincolo de cremele si tratamentele pentru ingrijirea pielii, multe dintre acestea fac schimbari si in alimentatie pentru a avea rezultate mai bune.

Natalie Portman spune ca dieta vegana i-a rezolvat problema cosurilor, Alicia Keys a renuntat la lapte pentru a avea o piele mai frumoasa, iar Kate Bosworth afirma ca lipsa consumului de zahar a avut impact benefic pentru pielea ei.

Conform New Beauty si Kate Winslet are cateva trucuri atunci cand vine vorba de pregatirea pentru covorul rosu.

O dieta echilibrata poate sa ajute pielea sa ramana supla iar evitarea unor anumite alimente poate de asemenea sa faca o mare diferenta in aspectul acesteia.

Kate Winslet a impartasit recent revistei Vogue cum se pregateste pentru un eveniment important la care isi doreste sa arate bine. Secretul sau consta in faptul ca renunta la 2 lucruri inaintea acestuia: „Incerc sa ma feresc de alcool si sare inaintea unei ocazii importante si beau smoothie-uri din verdeturi. Chiar daca viata poate deveni plictisitoare fara cele doua, stim cu totii ca eliminarea acestora face diferenta. Cel putin – in cazul meu asa se intampla”.

Ea a mai spus ca inainte de a face schimbari in alimentatie, urmeaza cele doua principii importante pentru ingrijirea pielii: bea multa apa si se odihneste: „In primul rand trebuie sa spun ca somnul joaca un rol foarte important in felul in care arat. Daca sunt obosita sau foarte stresata, nicio cantitate de fard nu va putea ascunde asta. Deci daca stiu ca urmeaza un eveniment la care trebuie sa arat impecabil, am grija ca inainte cu cateva zile sa ma odihnesc corespunzator. Alt lucru important este apa. Beti cat mai multa. Pielea va va multumi!”

Foto: Shutterstock.com