Actorul Billy Eichner, fost coleg de facultate cu Meghan Markle: „Nici nu ai spune ca face parte din Familia Regala!”

1
De Irina Constantin
28 iul. 2019

Ducesa de Sussex si actorul Billy Eichner, fosti colegi de facultate, s-au intalnit la premiera noului film Lion King.

Mult asteptata pelicula tocmai s-a lansat, iar la eveniment au fost prezente o multime de celebritati. Printre ele s-au aflat Beyonce (care joaca rolul personajului Nala), Jay-Z, dar si o parte din Familia Regala Britanica. Meghan Markle si Printul Harry nu au lipsit de la premiera!

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Expertul care se ocupa de sprancenele lui Meghan Markle dezvaluie ce forma se poarta in acest sezon

Ducesa de Sussex s-a intalnit la Londra cu actorul Billy Eichner, vocea simpaticului personaj Timon. Cei doi au terminat aceeasi facultate: Universitatea Northwestern.

„In mijlocul acelei premiere fastuoase, eu si Meghan Markle aveam o discutie lejera despre profesorii de la facultate!”

Billy Eichner povesteste ca el si Meghan au urmat cursurile facultatii de actorie in acelasi timp, insa atunci nu se cunosteau. Ducesa l-a felicitat pe Billy pentru cariera sa la Hollywood, iar actorul i-a intors imediat complimentul.

„Ei, bine, pentru mine lucrurile au luat o intorsatura neasteptata!”, a glumit Meghan Markle despre cariera ei in actorie.

Eichner isi aminteste ca protocolul complex al intalnirii cu Familia Regala a intimidat pe toata lumea, chiar si pe Beyonce. Actorii din distributia Lion King au primit un email, inainte de eveniment, in care li se specificau pasii pe care trebuie sa ii respecte cand se intalnesc cu Ducesa Meghan si Printul Harry.

Lotiunea de protectie solara favorita a lui Meghan Markle. Costa 40 de lei

„Trebuie sa te adresezi cu termenul de „Alteta Regala” si nu poti sa vorbesti cu printul pana cand nu iti ofera o strangere de mana”, explica actorul emotionat.

Billy Eichner a fost surprins intr-o filmare de la eveniment repetand replicile pe care urmeaza sa le spuna atunci cand interactioneaza pentru prima data cu Familia Regala Britanica. „O sa spun ca este o placere sa ii cunosc. Gata, o s-o fac!”, se incuraja Billy.

„A fost atat de draguta, iar amandoi sunt atat de modesti. Daca nu ai sti, nu ai ghici niciodata ca fac parte din Familia Regala!”

Cu toate ca protocolul este strict, actorul din Lion King s-a relaxat total cand a interactionat cu Meghan. Cei doi au discutat minute in sir despre profesorii comuni de la facutalte.

Gesturile emotionante prin care Meghan Markle si Kate Middleton o onoreaza pe Printesa Diana

„Am fost foarte, foarte panicat, dar in final lucrurile au decurs bine. Amandoi (Meghan si Harry) sunt adorabili, relaxati si cu picioarele pe pamant”, a mai spus actorul.

Foto: Getty Images.