Anna Kendrick l-a facut sa rada in hohote pe Barack Obama – Cum a reusit?

anna kendrick
1
De Maria-Anca Zarnescu
17 sept. 2018

Anna Kendrick l-a intalnit pe Barack Obama in 2012, in LA, cand, in doar cateva minute, l-a facut pe fostul presedinte al Statelor Unite sa rada in hohote.

Un an mai tarziu, vedeta a postat pe contul de Instagram o fotografie cu cei doi si decrierea „Anul trecut. Cele mai cool trei secunde din viata mea! Ce pot sa spun? Sunt haioasa.” Invitata acum cateva zile in emisiunea „The Late Show with Stephen Colbert”, actrita a fost intrebata cum a decurs acea zi, cum a reusit sa il faca pe Obama sa rada si ce s-a intamplat ulterior.

Fotografia postata de actrita Anna Kendrick a fost pana acum invaluita in mister: cum a reusit aceasta sa-l faca pe Obama sa rada in hohote? Stephen Colbert a adus acest subiect in discutie cand a avut-o pe Anna invitata in emisiunea lui. Vedeta a fost nevoita sa ii povesteasca lui Stephen ce a discutat cu Obama si de ce presedintele a fost atat de amuzat.

Totul a inceput in 2012, cand Anna a ajuns prima la un meet and greet cu presedintele. Pana cand a sosit acesta si restul invitatilor, vedeta a stat de vorba cu unul dintre agentii din Serviciile Secrete, amandoi fiind din Maine.

Kendrick l-a mustrat pe Obama

In timpul discursului sau despre economie, Obama a remarcat-o pe Anna Kendrick in multime, recunoscand-o din filmul Up in The Air. El a laudat-o pe actrita pentru rolul ei intr-unul din filmele lui preferate si a punctact faptul ca pelicula prezinta o viziune interesanta asupra economiei.

Dupa terminarea discursului, cand Obama a mers sa stranga mana invitatilor, actrita povesteste ca au purtat urmatoarea discutie: „I-am strans mana si mi-a spus „Sper ca nu te-am facut de ras mai devreme!” iar eu i-am zis, „Da, esti asa un idiot!” In emisiune, vedeta povesteste ca Obama a inteles gluma si a inceput sa rada, iar discutia lor a continuat.

„Tu esti din Maine nu-i asa?”, m-a intrebat el, iar eu i-am raspus, „Da! Si am fost prima care a ajuns aici!”. Apoi m-a intrebat daca oamenii din Maine sunt in general punctuali, moment in care i-am zis, „Cum sa nu stii asta, ca doar esti presedintele!” Nu puteam sa nu-l taxez pentru ca nu cunostea suficiente lucruri despre toate cele 50 de state,” a spus ea.

Ce s-a intamplat ulterior?

Anna a fost intrebata si daca l-a mai intalnit pe fostul presedinte dupa aceasta intamplare. Vedea a declarat ca da, la „Christmas in Washington” cand i-a intalnit toata familia. „Have yourself a merry Christmas” a fost piesa interpretata de Kendrick, iar ea este de parere ca „daca canti pentru presedinte, trebuie sa canti Judy Garland”.

Vedeta a mai povestit si despre noul film in care joaca alaturi de Blake Lively, O simpla favoare, pe care il puteti vedea in cinematografe!

Foto: Getty Images