Blake Lively este insarcinata cu al treilea copil!

blake lively este insarcinata
1
De Roxana Dobrita
3 mai 2019

Blake Lively a anuntat vestea sarcinii in cadrul premierei de la New York a noului film in care joaca Ryan Reynolds, sotul ei, Detective Pikachu.

Blake Lively si Ryan Reynolds au pasit impreuna pe covorul rosu de la New York, zambind larg. Actrita din Gossip Girl purta o rochie Retrofete galben metalic, care-i scotea in evidenta burtica.

View this post on Instagram

#NEW Blake and Ryan arriving at the premiere of the Detective Pikachu in New York City tonight ­čĺŤ (May 2, 2019) #blakelively #ryanreynolds

A post shared by Blake Lively Fan (@alwaysblakelively) on

Cei doi sunt foarte protectori cu viata lor privata, despre care nu vorbesc aproape deloc cu presa. Au deja doua fete: James, 4 ani, si Inez, 2 ani.

In 2016, Blake Lively a spus ca-si doreste o familie mare, spunand mai in gluma mai in serios: „Eu mai am patru frati, sotul meu mai are trei, deci e clar ca in familiile noastre facutul de copii e aproape un sport. Puteti intra la noi pe site si va vom da unii din copiii nostri.”

Miranda Kerr este insarcinata cu al treilea copil

In aceeasi perioada, Blake Lively le-a povestit celor de la Marie Claire cat de atenta e sa protejeze intimitatea familiei sale. „E lucrul de care am cea mai mare grija, lucrul care simt ca e cel mai expus atunci cand ma simt exploatata”, a spus ea.

In ceea ce priveste atentia pe care o primeste de la paparazzi, actrita a adaugat: „Mi-ar placea sa nu am deloc problema asta, dar am stiut in ce stil de viata ma bag si desi e greu… e si mai greu atunci cand apar si copiii. Pentru ca ei nu au sansa sa ia decizia pe care si-o doresc.”

Vincent Cassel este tata pentru a treia oara!

A mai povestit ca ea si Ryan Reynolds, sotul ei, se straduiesc sa le ofere fetelor o copilarie cat mai normala posibil. „Ryan a avut o copilarie cat se poate de normal si vrem ca fetele noastre sa aiba aceeasi viata normala pe care am avut-o si noi cand eram mici. Nu vrem sa le furam aceasta sansa, pentru ca am ne-am simti foarte egoisti.”

Foto: Getty Images