Care sunt zodiile compatibile cu nativii din Varsator

compatibilitate zodii varsator
1
De Cristina Tudor
6 mart. 2020

Cu cine se potrivesc Varsatorii din punct de vedere sentimental.

Zodii compatibile cu nativii din Varsator: Varsatorul este o persoana foarte bine ancorata in realitate. Desi este artist si da dovada de multa creativitate, e si surprinzator de pragmatic. Se concentreaza pe prezent si viitor si se lasa foarte putin influentat de ce a fost in trecut.

Acesti nativi sunt mereu in pas cu tot ce e nou si sunt la curent cu ce se intampla in jurul lor.

Varsatorii tin cont mai mult de ratiune si argumente logice decat de sentimente, dar asta nu inseamna ca nu sunt emotivi. Sunt si introvertiti si cu greu accepta sa isi dezvaluie adevaratele emotii si trairi.

Cand decid sa puna punct unei relatii sunt de obicei de neclintit, ei nu prea concep sa acorde si a doua sansa.

Nu e usor sa ai o relatie cu un Varsator pentru ca accepta cu greu sa arate cum sunt cu adevarat si ce simt pentru persoana pe care o au alaturi.

Compatibilitatea Varsator – Berbec

Cand un Berbec intra intr-o relatie cu un Varsator se lasa cu multe certuri. Legatura lor este controversata! Nativii acestor doua zodii au si compatibilitati: sunt curiosi si vor mereu sa fie cei care stiu tot ce misca. Varsatorul este cam prea imprevizibil chiar si pentru un Berbec.

Compatibilitatea Varsator – Taur

Taurul si Varsatorul au prea putine in comun ca sa poata functiona impreuna. Nativul din zodia Taur e posesiv, Varsatorul vrea independenta si nu pricepe de unde vin crizele de gelozie. Incompatibilitate pe toate planurile. Nu vor avea rabdare sa se cunoasca si sa isi descopere calitatile unul altuia.

Compatibilitatea Varsator – Gemeni

Exista compatibilitate intre Gemeni si Varsator. O combinatie buna intre doi parteneri care pun mare pret pe originalitate si inventivitate. Gemenii si Varsatorul vor sa se distreze si au o viata palpitanta impreuna.

Citeste continuarea pe wowbiz.ro

Foto: Shutterstock.com