Ce a declarat Lena Headey despre personajul interpretat de ea, Cersei Lannister

lena headey
1
De Daniela Mitran
14 mai 2019

Actrita de origine britanica Lena Headey, cea care a intepretat rolul reginei-mama Cersei Lannister, a declarat intr-un interviu recent ce admira cel mai mult la personajul ei.

Celebrul serial TV „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor” este urmarit de milioane de oameni din intreaga lume. Este un serial care prezinta o poveste exceptionala, cu foarte multe rasturnari de situatie si… cu foarte multe scene brutale.

Una dintre cele mai brutale scene in care a aparut personajul interpretat de Lena Headey a fost in ultimul episod din sezonul cinci. Actrita a avut una dintre cele mai brutale scene. Insa ea a fost inlocuita de o dublura, mai exact de actrita si modelul Rebecca Van Cleave. In acea scena, regina-mama a fost nevoita sa iasa dintr-o biserica si sa mearga pe strazile Debarcaderului Regelui complet goala. Scena a fost cu atat mai brutala cu cat ea era blamata de multimea prezenta.

Din moment ce mult indragitul serial a ajuns la ultimul sezon, interpreta personajului Cersei Lannister a vorbit in cadrul unui interviu despre experienta sa pentru acest rol. Actrita a povestit pentru Vogue cum a fost experienta ei pe platourile de filmare. Dar a vorbit si despre concluziile anticipate despre renumitul serial fantasy.

Ce a declarat Lena Headey in interviul pentru revista Vogue

Intrebata cum ar descrie scenariul celebrului serial, actrita a spus ca este „o lupta pentru supravietuire.”

Cei de la revista Vogue au vrut sa stie care a fost cel mai frumos moment pentru actrita. Desi cu totii am fi vrut sa auzim cateva picanterii, interpreta personajului Cersei Lannister a marturisit ca au fost prea multe momente de-a lungul celor noua ani. In tot acest timp, actrita a facut doi copii si totul s-a intamplat foarte repede. Ea a recunoscut ca au fost prea multe momente deosebite pentru a putea alege din ele.

Lena a vorbit si despre cum personajul interpretat de ea a evoluat pe parcursul fiecarui sezon. A marturisit ca nimeni nu se astepta ca personajele feminine sa fie atat de puternice si sa cunoasca o transformare atat de remarcabila pana la finalul seriei.

Intrebata care sunt calitatile pe care le admira cel mai mult la Cersei Lannister, Lena a spus ca admira faptul ca isi iubeste foarte mult copiii. Si este o luptatoare. Este o femeie care ar putea sa infrunte si un tigru, daca ar fi nevoita.

Scena care a socat-o cel mai mult a fost aceea in care Melissandre, admirata pentru frumusetea sa deosebita, si-a dat colierul jos de la gat si dintr-o data era extrem de imbatranita.

Intrebata de personajele din serial, Lena a spus ca Samwell Tally este intruchiparea serialului. Iar Cersei Lannister este, evident, cel mai sexy personaj.

In incheierea interviului, actrita a fost rugata sa descrie cum a fost intreaga experienta pentru ea. Actrita a marturisit ca a fost „surprinzatoare si de neuitat.”

Foto: PR