Ce nu va avea voie Meghan Markle sa faca atunci cand va deveni mama?

1
De Alice Moisescu
28 oct. 2018

Frumoasa Meghan Markle a marturisit ca viseaza de ani buni sa devina mama si sa iti tina micutul in brate.

Insa, pentru ca acum face parte din familia regala, aceasta nu va mai putea respecta traditiile americane, ci va trebui, in schimb, sa tina cont doar de protocolul regal.

De regula, aducerea pe lume a unui copil este un prilej de bucurie pentru toate femeile din SUA, care aleg sa marcheze acest moment printr-o petrecere de pomina, alaturi de prietene si de rude.

„Traditia nu va mai putea fi onorata de catre Meghan, intrucat acest gen de petrecere nu ar fi potrivita pentru familia regala”, marturiseste expertul regal Victoria Arbiter.

Aceasta mai subliniaza si faptul ca oricum membrii familiei regale nu au voie sa pastreze cadourile primite de la public, acestia fiind nevoiti sa le refuze sau sa le doneze.

Meghan si Harry nu au voie sa dezvaluie sexul bebelusului

Intr-un interviu BBC, pe care Meghan si Harry l-au acordat imediat dupa anuntul oficial al logodnei, ei au marturisit ca se asteapta sa devina parinti in curand.

Ducesa de Sussex va trebui sa respecte o sumedenie de reguli stricte acum ca este insarcinata: ea nu va avea voie sa dezvaluie sexul bebelusului inainte de nastere (asa s-a intamplat si in cazul lui Kate Middleton si al Printului William).

Regina va afla vestea prima

Dupa ce bebelusul se va naste, prima persoana care va fi informata despre acest aspect va fi regina; va fi nevoita sa ii dea copilului sau trei sau patru nume, asa cum are si sotul ei (numele real al Printului Harry este Henry Charles Albert David).

Cat despre nasterea in sine, daca pe vremuri mamicile din familiile regale obisnuiau sa nasca acasa, aceasta traditie a fost schimbata de printesa Anne si de printesa Diana, care au ales sa nasca in Aripa Privata Lindo a spitalului St Mary’s din Londra, lucru pe care, cel mai probabil, il va face si Meghan.

Foto: Getty Images.