Cei mai gelosi barbati in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
19 mart. 2020

Horoscop dragoste. Gelozia nu este neaparat un lucru rau intr-o relatie, mai ales atunci cand este cu moderatie si nu ii afecteaza pe cei implicati.

Gelozia apare atunci cand in relatie nu e loc de monotonie. Problemele incep sa apara atunci cand cuplul are parte de tot mai multe dispute si cand increderea dispare. Un barbat gelos este atractiv, deoarece este un barbat indragostit. Din acest motiv, gelozia moderata are farmecul ei.

Horoscop dragoste. Top trei cei mai gelosi barbati in functie de zodie

Cei mai gelosi barbati in functie de zodie – Capricorn

Pe locul trei in topul celor mai gelosi nativi din zodiac se afla Capricornii. Nativul din Capricorn isi doreste sa stie in permanenta unde este femeia lui, ce face si ce planuri are.

Capricornul vrea sa stie cu cine are planuri partenera lui de viata. Daca femeia stie sa-i satisfaca aceste curiozitati si nu isi pierde rabdarea din cauza acestui stil posesiv, relatia cu un Capricorn poate fi una pe cinste. Capricornul are totusi niste avantaje. Din cauza faptului ca este atat de dominant, acesta emana virilitate, fiind astfel foarte atractiv pentru femei.

Cei mai gelosi barbati in functie de zodie – Taur

Un alt nativ foarte gelos este Taurul. Acesti nativi sunt obsedati de fidelitate, fiind un adevarat detectiv. Taurii au obiceiul de a-si controla in mod frecvent femeia, ii verifica telefonul si mail-ul.

Pentru ca relatia cu un Taur sa mearga, acesta are nevoie langa el de o femeie indragostita, care este dispusa sa-si sacrifice viata privata.

Citeste continuarea pe wowbiz.ro

Foto: Shutterstock.com