Cel mai mare complex pe care Nicole Kidman l-a avut in adolescenta

1
De Maria Constantin
26 nov. 2020

Actrita australiana a marturisit ca a avut multe momente de nesiguranta in adolescenta din cauza aspectului ei fizic.

La doar 13 ani, Nicole Kidman ajunsese la o inaltime de 1,77 metri. Toti copiii de varsta ei erau mai scunzi, iar ea se simtea stanjenita din aceasta cauza. Castigatoarea premiului Oscar a vorbit in cel mai recent numar al revistei Glamour U.K. despre nesiguranta din copilaria si adolescenta sa.

„Eram o adolescenta care nu se conforma, dar am avut si multe temeri si momente de nesiguranta, pentru ca eram foarte inalta. Aveam 1,77 metri la 13 ani”, a spus Kidman.

Rochia purtata de Nicole Kidman la balul de absolvire

Asta nu a impiedicat-o sa aleaga o rochie neconventionala pentru balul de absolvire. „Am purtat o rochie flapper din anii ’20, care se potrivea cu sensibilitatea mea neobisnuita. Am cumparat-o dintr-un magazin vintage si mi-a placut ideea unei rochii flapper, era neagra cu bordura alba. Imi amintesc ca m-am imbatat putin, ceea ce probabil multi oameni patesc la balul lor”, a povestit vedeta care va putea fi vazuta in viitorul ei film, „The Prom”.

Musicalul de comedie „The Prom” („Balul”) urmareste un grup de actori cunoscuti de pe Broadway care merg intr-un orasel din Indiana pentru a-i veni in ajutor unei eleve de liceu careia i s-a interzis sa participe la balul de absolvire cu prietena ei, Alyssa, scrie Poeple.

Kidman, mama a doi copii, crede ca mesajul filmului este ca toti parintii trebuie sa-si sustina copiii asa cum sunt si sa-i faca sa simta ca pot fi cei mai buni.

„Este despre iubirea neconditionata care cucereste totul. Pentru un parinte, sa-i spuna copilului ca este iubit, este cel mai important lucru, sa-i spuna ‘poti sa crezi, poti sa faci, poti sa fii cine vrei si te voi iubi'”, a spus Kidman.

Nicole Kidman, despre cum e sa fii mama la 20 si la 40 de ani: „Copiii sunt diferiti“

Regizorul Ryan Murphy a explicat pentru Entertainment Weekly ca a dorit sa realizeze o adaptare mai clasica atunci cand a preluat acest proiect. „Am vrut sa fac ceva in traditia vechilor musicaluri cu care am crescut alaturi de bunica mea iubita”, a spus el.

„Am vrut sa fac ceva care sa aiba scanteia, sarmul si umorul din ‘Singin’ in the Rain”. Aceasta este povestea afacerii unui show. Este o privire in interiorul lumii filmului, diferita de cea din ‘The Prom’, care priveste spre comunitatea de pe Broadway, care ambaleaza motoarele si nu se opreste niciodata. Ador aceasta calitate, pentru ca te face sa te simti de moda veche si totusi modern”, a adaugat Murphy.

„The Prom” va fi disponibil pe Netflix din 11 decembrie.

Foto: Getty Images.