4, cifra anului 2020

1
De Cristina Tudor
3 ian. 2020

Anul 2020 este unul foarte simetric din punct de vedere numerologic.

Se spune ca influenta cifrei 4 – cifra anului 2020 – s-ar fi facut simtita, timid, inca de la sfarsitul toamnei lui 2019. Pe masura ce intrarea in noul an se apropie, vom percepe mai intens vibratiile ei. Dualitate, pragmatism, echilibru, concentrare, compromis, armonie sunt cuvintele-cheie care ne vor ghida in acest an bisect.

Anul 2020 este unul foarte simetric din punct de vedere numerologic.

Cum 2+0+2+0 = 4, cifra 4 este cea reprezentativa pe parcursul anului si va fi marcanta, cu toate acceptiile ei. Dar pentru a intelege lucrurile pe deplin, trebuie sa analizam fiecare cifra componenta in parte.

►Semnificatiile cifrei 2 sunt, evident, amplificate de dubla ei prezenta.

2 reprezinta relatiile si dualitatea. E vorba in primul rand de relatiile pe care le avem cu alte persoane, dar si de relatia pe care o avem cu noi insine, este despre acele aspecte interioare sau exterioare pe care trebuie sa le descoperim, sa le reglam, sa le echilibram. Este in avantajul nostru sa dam dovada de autocontrol, autodisciplina, maturizare de-a lungul acestui an provocator.

Cifra 2 ne invata sa fim flexibili, sa facem compromisuri daca este nevoie pentru bunul mers al unei situatii sau colaborari. Dar poate insemna nu doar echilibru si liniste, ci si conflict, neintelegere, invidie, pentru ca simbolizeaza polaritatea, opozitia si tensiunea dintre cele doua naturi umane, cea feminina si blanda, generoasa, cea masculina si impunatoare, puternica.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.