3 citate despre singuratate de la celebritati: Te vor face sa te simti inteleasa in aceasta perioada

1
De Irina Constantin
27 apr. 2020

Perioada de autoizolare te face sa te simti mai singura ca niciodata?

Te intelegem perfect si este normal sa fie asa. Oricat de mult am lucra cu noi, este imposibil sa nu fim afectati de situatia actuala. Acest lucru este valabil mai ales cand ne petrecem autoizolarea pe cont propriu.

Cum faci fata distantarii sociale, in functie de zodie

Sentimentul de singuratate poate veni la pachet cu multa anxietate, tristete, teama sau chiar depresie, daca nu este gestionat la timp. De aceea, daca nu te simti prea bine, cauta suport si intelegere, menajeaza-te si fii ceva mai blanda cu tine.

3 citate despre singuratate ale celebritatilor care te vor face sa te simti vazuta si inteleasa

1. „Este o calatorie singuratica (…). Ma simt de parca as cunoaste pe toata lumea, dar nu am, de fapt, pe nimeni” – Selena Gomez

Cunoscuta artista a vorbit de mai multe ori despre problemele ei in legatura cu sanatatea mentala. Ea a luat, de-a lungul anilor, mai multe pauze de la social media, din dorinta de a petrece mai mult timp cu ea si de a se intelege mai bine.

Cu toate acestea, Selena recunoaste ca aceasta calatorie a fost una destul de singuratica, ceea ce nu a fost foarte placut.

5 filme despre singuratate care te ajuta sa suporti mai usor carantina COVID-19

„Am pierdut o multime de prieteni pe drum. A te conecta cu alte persoane este minunat, insa trebuie sa existe limite. Trebuie sa stii care sunt acele persoane care te respecta, care iti vor binele”, povesteste Selena.

2. „Ma simteam complet singura si nu puteam sa ma exprim, caci imi era rusine de sentimentele mele” – Cara Delevingne

Cu trei ani in urma, la lansarea primei sale carti, Mirror Mirror, Cara a spus ca scopul ei este sa inspire copiii si tinerii care se confrunta cu propriile lor sentimente.

„Vreau sa ma asigur ca adolescentii si copiii realizeaza ca emotiile si vulnerabilitatea sunt importante si trebuie sa discutam despre ele”, spune Cara Delevingne intr-un interviu pentru Elle.

8 moduri prin care singuratatea iti va transforma sufletul

Artista recunoaste ca ea insasi s-a confruntat cu sentimente de singuratate care nu ii dadeau pace. Desi ar fi vrut sa vorbeasca despre tot ce simte, ea a simtit ca este neinteleasa si ca nu are cu cine sa discute despre emotiile sale.

3. „Uneori ne simtim singuri, ca si cum nu exista nicio cale de iesire (…) Sa ceri ajutorul nu este un semn al esecului, ci un semn de putere” – Gisele Bündchen

Chiar daca este un supermodel de succes, Gisele s-a confruntat si ea cu stari neplacute de singuratate.

Intr-o postare pe contul ei de Instagram, Gisele Bündchen a marturisit ca atacurile ei de panica erau foarte puternice. „Am cautat sprijin in randul familiei, al prietenilor, profesorilor si specialistilor”, scrie modelul.

Gisele stie ce inseamna sa te simti neputincios, insa isi asigura fanii ca orice situatie are o rezolvare. „Viata ta merita salvata, asa ca nu este nicio rusine sa ceri ajutor atunci cand ai nevoie. Din contra, este un semn de curaj”, spune ea.

Foto: Getty Images.