Cum o rasfata Printul William pe Kate Middleton in fiecare seara

1
De Maria Constantin
19 iun. 2022

Relatia perfecta pe care o au ducele si ducesa de Cambridge este sustinuta si de micile lor gesturi de tandrete. William face acelasi lucru, seara, dupa o zi incarcata, pentru a o destinde pe Kate.

Ducii de Cambridge sunt unul dintre cele mai mediatizate si mai apreciate cupluri din lume. Publicul ii adora pentru relatia lor solida, pentru familia frumoasa pe care o au, pentru atitudinea onesta si pentru modul in care se achita de indatoririle lor regale, implicandu-se si in multe activitati filantropice, culturale si sociale.

De la talentul innascut de mama al ducesei Kate si alegerile ei vestimentare, pana la nazbatiile mezinului Louis, tot ce fac ducii de Cambridge intereseaza pe toata lumea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de George, Charlotte & Louis 🇬🇧👑❣️ (@cambridges.kids)

Unul dintre motivele pentru care William si Kate se bucura de atata popularitate este relatia lor naturala. Iar o privire mai apropiata, dincolo de usile inchise, dovedeste ca ei sunt niste oameni normali, care traiesc o viata fara excese, scrie Marie Claire.

Gestul tandru pe care William il face in fiecare seara

O sursa din familia regala britanica a vorbit despre casnicia fericita a ducilor de Cambridge, iar un detaliu despre felul in care Printul William isi rasfata sotia a devenit viral.

Dupa ce Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis sunt pusi in pat sa doarma, William ii pregateste ducesei Kate bautura ei preferata. Care este alegerea ei? Un clasic gin tonic, perfect pentru a sta de vorba dupa o zi incarcata.

„William ii aduce lui Kate un gic tonic. Au grija unul de altul, dar in moduri diferite”, a spus sursa.

„Imi place sa-i vad in public pentru ca simt cu adevarat ca ei sunt uniti. Sunt in sintonie unul cu celalalt si dragostea lor e autentica”, a declarat experta in monarhie Kinsey Schofield pentru Express.

„Cred ca vor fi un rege si o regina minunati intr-o zi. Sunt foarte cumpatati si se potrivesc atat de bine. Sunt o echipa minunata si se sustin unul pe celalalt”, a adaugat Schofield.

O intrusa din clasa de mijloc

Un alt expert in casa regala a Marii Britanii considera ca un rol insemnat in trainicia acestui cuplu il joaca ducesa Kate, pe care o descrie ca pe „o intrusa empatica din clasa de mijloc”.

Kate intelege importanta rolului ei ca viitoare consoarta a unui monarh si mama a viitorului rege si a unor membri ai casei regale, iar stabilitatea pe care o ofera ea este cruciala, a scris, intr-un articol publicat de People, istoricul Robert Lacey, autorul bestsellerului „Battle of Brothers”.

Printul William si Kate Middleton, pregatiti pentru modernizarea casei regale: „Nu puteam gasi o pereche mai potrivita“

„Kate si William au avut grija sa se asigure ca toti cei trei copii, Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis se bucura de o copilarie linistita de care William si Harry n-au avut parte”, a scris Lacey.

Cea mai buna pereche din tot regatul

Relatia stransa pe care William o are cu sotia lui intra intr-un contrast puternic cu „traditia” nefericita a casniciilor din cadrul familiei regale britanice, noteaza Robert Lacey. „Casa de Windsor are un istoric impresionant de casnicii esuate, dar William a rupt acest ciclu”, a scris istoricul.

Jamie Lowther-Pinkerton, fostul secretar al ducilor de Cambridge, a declarat pentru People ca William are experienta, stie bine unde se situeaza acum casa regala si o urmareste cum evolueaza, in timp ce Kate aduce o viziune pragmatica despre cum este sa fii dintr-o familie decenta, cu picioarele pe pamant.

„Au avut o legatura solida in acesti ultimi zece ani. Daca ai scotoci in tot regatul, n-ai putea gasi o pereche mai buna, sincer”, a subliniat Lowther-Pinkerton.

Foto: Instagram/@dukeandduchessofcambridge