Cum poti sa atragi banii in viata ta. Ce e bine sa faci in fiecare luna in casa in care traiesti

1
De Cristiana Astefanoaiei
31 mart. 2023

Daca intentia ta este sa ai o viata mai plina de abundenta si sa te bucuri de castiguri financiare, manifestarea ei nu este dificila. Poti apela la cateva practici simple.

Exista o serie de obiceiuri si ritualuri care pot fi realizate pentru a atrage banii in casa ta.

Curata casa – un mediu curat si ordonat poate atrage energie pozitiva si ajuta la eliminarea blocajelor financiare.

Aranjeaza plante si flori – plantele si florile aduc viata si energie in casa, iar unele dintre ele sunt cunoscute pentru proprietatile lor de a atrage bani, precum bambusul sau planta de bani.

Feng Shui 2023: modalitati de a aduce energia pozitiva in casa ta in noul an

Intareste zona prosperitatii – conform principiilor feng shui, zona prosperitatii este situata in partea stanga a casei tale, cand intri pe usa. Poti adauga elemente care simbolizeaza prosperitatea, precum obiecte de culoare rosie sau galbena, sau cristale precum citrinul sau pirita.

Foloseste simboluri de prosperitate – in diferite culturi exista simboluri care sunt asociate cu prosperitatea, cum ar fi elefantii, broastele testoase, banii de hartie sau clopoteii. Poti plasa aceste obiecte in zona prosperitatii sau in alte zone ale casei tale pentru a atrage energie pozitiva.

Practica recunostinta – este important sa fii recunoscatoare pentru ceea ce ai deja in viata ta si sa iti concentrezi atentia asupra bunastarii pe care o ai deja. Practica recunostinta prin a tine un jurnal al recunostintei sau prin a spune zilnic afirmatii pozitive despre banii si abundenta ta.

Cum practici recunostinta: sunt recunoscatoare pentru ceea ce am, ce sunt, ce simt si ce stiu

Ritualul cu scortisoara pe care sa-l faci la inceputul lunii

Folosirea scortisoarei pentru a atrage abundenta si bani are radacini in traditiile populare si spirituale ale multor culturi din intreaga lume. Scortisoara este considerata un condiment bogat in proprietati curative si simbolizeaza adesea caldura, energie, succes si prosperitate.

Scortisoara este adesea considerata un simbol cultural si spiritual al succesului si prosperitatii. In multe culturi, scortisoara este folosita in practici spirituale si religioase pentru a atrage bani si pentru a spori prosperitatea.

Oamenii folosesc scortisoara pentru abundenta de milenii, atat din punct de vedere spiritual, cat si medical. Pe retelele de socializare au aparut mai multe filmulete prin care se arata aceasta practica lunara.

In prima zi a lunii, ia o lingura de scortisoara in palma mainii, iesi in fata usii de la intrare si sufla scortisoara in casa, peste usa. In timp ce faci acest lucru, gandeste-te la ganduri pozitive pentru a atrage abundenta.

Toti banii curg usor catre mine.

Am tot ceea ce vreau si tot ceea ce am nevoie. Imi apartin deja.

Tot ceea ce am nevoie vine la familia mea si la mine in aceasta luna.

Aceasta casa este un loc al abundentei si al prosperitatii.

Totul este bine.

Abundenta face deja parte din viata mea de zi cu zi.

Cum manifesti banii: 8 trucuri pentru abundenta

Exista si alte ritualuri pentru a atrage bani si abundenta. De exemplu, unele persoane obisnuiesc sa puna scortisoara intr-o punga rosie sau in portofelul lor pentru a atrage bani si prosperitate. Alte persoane arunca scortisoara in apa in timpul unui ritual de curatare si de atragere a energiilor pozitive.

Foto: depositphotos.com