Emisiunea fenomen de pe Netflix „Dragoste pe nevazute”, din nou in top vizionari. Te-ai putea logodi cu un om pe care nu l-ai vazut niciodata?

1
De Alice Papuc
28 apr. 2023

Daca nu stii ce sa mai urmaresti pe Netflix si iti doresti un reality show inedit, am recomandarea ideala pentru tine!

“Dragoste pe nevazute” a devenit rapid unul dintre cele mai indragite reality show-uri de pe Netflix. Acesta isi propune sa raspunda la o intrebare pe cat de simpla, pe atat de complexa: “este dragostea oarba?”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Love Is Blind (@loveisblindnetflix)

„De la zero” – serialul Netflix care te va face sa plangi si te va ajuta sa descoperi ce inseamna iubirea adevarata

Cum se desfasoara emisiunea “Dragoste pe nevazute?”

Acestea fiind spuse, mai multi tineri converseaza si au ocazia sa se cunoasca, fiind despartiti de un perete, astfel incat sa nu se vada. Ei sunt separati de lumea exterioara si de alte distrageri. Totul se desfasoara astfel incat ei sa formeze o conexiune profunda. Mai mult decat atat, respectivii tineri sunt dispusi sa se logodeasca fara sa se vada inainte.

Concurentii se intalnesc fata in fata abia dupa ce se logodesc. Acestia primesc o vacanta exotica si sansa de a se cunoaste mult mai bine. Odata vacanta terminata, incep planificarile de nunta si revenirea la viata de zi cu zi. Isi cunosc familia, prietenii, merg la job, sunt expusi la social media. Totul pentru a vedea daca reusesc, intr-adevar, sa se casatoreasca doar pe baza conexiunii create in acest timp limitat, atunci cand nici macar nu se cunosteau fata in fata.

De ce este “Dragoste pe nevazute” atat de apreciata?

Concurentii au ocazia sa experimenteze daca acea conxiune emotionala se poate transforma si intr-o conexiune fizica. Mai mult decat atat, ei testeaza expresia “when you know, you know” si afla daca se pot casatori dupa o perioada atat de scurta petrecuta impreuna.

Cel mai special lucru la acest reality show este fix deschiderea pe care o arata participantii fata de acest experiment social. Ei vin si isi expun viata in fata audientei, totul in numele iubirii. Vei vedea situatii vulnerabile, povesti de viata impresionante si conexiuni neasteptate.

Trei vieti, serialul momentului de pe Netflix, este inspirat dintr-o poveste reala

Cat de bine rezista cuplurile formate in cadrul acestui reality show?

Cameron Hamilton și Lauren Speed au fost printre primii concurenti care s-au logodit in cadrul acestui experiment. Au spus cu mandrie “da” in ziua cea mare si continua sa fie un cuplu si in ziua de azi.

Un alt cuplu longeviv al acestui reality show este cel format din Matt Barnett și Amber Pike. Parcursul acestora a fost mai putin lin, confruntandu-se cu diferite provocari, insa cei doi au luptat unul pentru celalalt si au ramas impreuna.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Matt Barnett (@barnettisblind)

5 factori care determina chimia intre doi oameni: Ce te face atragatoare

Acestea fiind spuse, nu este de mirare ca emisiunea este din nou in top vizionari, atat in Romania, cat si international. Mai multe detalii despre acest format inedit poti afla urmarind “Dragoste pe nevazute” pe Netflix. Iar pentru mai multe recomandari de reality show-uri distractive, te invit aici.

Foto: Instagram/Love is Blind Netflix