Top 5 filme despre crime misterioase, perfecte pentru serile de weekend

1
De Irina Constantin
28 iun. 2020

Iti place sa investighezi cazul in acelasi timp cu personajele din poveste si sa pariezi cine este vinovatul?

Daca raspunsul tau este da, aceste filme despre crime misterioase vor fi, cu siguranta, pe placul tau! In plus, oricat de priceputa si experimentata ai fi in povestile pline de mister, nu vei putea ghici criminalul de aceasta data.

Top 3 filme bazate pe stiri aparute in presa: Povestile care au inspirat regizorii

Top 5 filme despre crime misterioase care te vor tine in suspans toata seara

1. Gone Girl (Fata disparuta)

Nick si Amy implinesc 5 ani de casatorie. Amandoi sunt tineri, frumosi si par sa formeze cuplul perfect… Doar ca Nick raporteaza disparitia sotiei sale chiar in acea zi, la data aniversarii.

Ceea ce este cu adevarat ciudat este ca nu exista un loc al crimei, o arma sau orice indiciu care ar putea conduce spre un vinovat. Totul este vag, iar Amy pare ca a disparut, pur si simplu, in neant.

Totusi, pe parcurs, minciunile si comportamentul ciudat al lui Nick fac pe toata lumea sa se intrebe daca nu cumva chiar el este cel care si-a ucis sotia. Oare? Va trebui sa afli pe cont propriu!

16 cele mai asteptate filme ale anului 2020 – multa actiune si suspans

2. Kiss Kiss Bang Bang

Harry Lockhart, interpretat de Robert Downey Jr., este un hot de meserie. La un moment dat, acesta este confundat cu un actor, iar de aici incepe haosul.

Harry ajunge in lumea necunoscuta a Hollywoodului, presarata cu evenimente cel putin ciudate, crime si intorsaturi de situatie in fata carora trebuie sa reziste. Chiar daca este un film plin de suspans, umorul nu lipseste!

10 filme despre conspiratii care te vor tine in suspans

Filmul inspirat dupa cartea cu acelasi nume, scrisa de Stieg Larsson, a avut un succes imens. Un fost jurnalist si o hackerita foarte priceputa colaboreaza pentru a rezolva un caz vechi de 40 de ani.

Pe parcurs, lucrurile devin din ce in ce mai violente si revoltatoare, iar actiunea te va tine lipita de ecran pana in ultima secunda!

4. Zodiac

Un criminal in serie, cu pseudonimul Zodiac, terorizeaza orasul San Francisco. Rezidentii sunt speriati, iar detectivii si jurnalistii se lupta din greu sa ii gaseasca identitatea si sa faca dreptate.