Intruchiparea elegantei. Kate Middleton, Printesa de Wales, imaginea demnitatii la inmormantarea Reginei

1
De Cristina Tudor
20 sept. 2022

Printesa de Wales a aratat impecabil cand a sosit la inmormantarea Reginei impreuna cu copiii ei, Printul George si Printesa Charlotte.

Kate, in varsta de 40 de ani, a optat pentru o tinuta eleganta de culoare neagra, in timp ce s-a alaturat membrilor seniori ai Familiei Regale pentru a-i aduce un ultim omagiu reginei la Westminster Abbey.

In memoria Reginei, Printesa a ales sa poarte un colier de perle cu trei siruri care facea parte din colectia personala de bijuterii a Majestatii Sale. Ea a completat look-ul cu o pereche de cercei cu diamante si perle ai Printesei Diana.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Jewelry Box 👑💎 (@theroyaljewelrybox)

Kate Middleton a sosit la Westminster Abbey de mana cu fiica ei, Printesa Charlotte, in varsta de sapte ani, care s-a alaturat fratelui ei pentru a merge in spatele sicriului strabunicii lor.

Se anuntase deja ca Printul George, in varsta de noua ani, si Printesa Charlotte, in varsta de sapte, se vor alatura parintilor lor la inmormantare pentru a-si lua ramas bun de la mult iubita lor „Gan Gan”.

La varsta frageda de noua ani, George este acum al doilea in linia de succesiune la tron.

Avand in vedere acest lucru, consilierii au sugerat ca ar fi bine ca publicul sa-l vada pe tanarul Print, care este viitorul Monarhiei.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@theroyalfamily