Julia Louis-Dreyfus, la 60 de ani: Cum arata vedeta din „Seinfeld“ dupa ce a invins cancerul

1
De Cristina Tudor
15 ian. 2021

In 2017, era diagnosticata cu cancer de san. De curand, Julia Louis-Dreyfus a implinit 60 de ani si a declarat ca lupta cu boala a inspirat-o sa-si asume un legamant special.

Julia Louis-Dreyfus este o dovada vie ca diagnosticul de cancer la san nu reprezinta o condamnare implacabila. In 2017, cand era depistata cu aceasta boala, vedeta din „Seinfeld” se pregatea sa lupte cu toata puterea pentru viata ei. „Una din opt femei are cancer de san. Astazi, eu sunt una dintre ele. Vestea buna este ca am cel mai tare grup de sustinatori, familia si prietenii, dar si un asigurator fantastic alaturi de mine. Vestea proasta este ca nu toate femeile sunt atat de norocoase, asa ca haideti sa luptam cu toate tipurile de cancer si sa facem posibila sanatatea universala”, scria actrita pe Twitter, in septembrie 2017.

„Am fost ingrozita pana in maduva oaselor”

Un an mai tarziu, dupa ce chimioterapia a dat rezultate bune, ea marturisea ca a refuzat sa se lase cuprinsa de teama. „Lucruri de genul asta – o sa mor maine? – n-am vrut sa ajung la asa ceva. Nu ma intelegeti gresit: am fost ingrozita pana in maduva oaselor.

Dar nu m-am lasat, cu exceptia unor momente, sa ajung intr-un loc intunecat. Nu mi-am permis”, a dezvaluit vedeta intr-un interviu publicat in decembrie 2018 de The New Yorker.

„Stiti cum e cand urci pe cal si tii bine haturile in timp ce calul galopeaza? Am simtit ca tin strans haturile, asa m-am simtit”, a mai spus ea.
Vedeta din „Seinfeld” a marturisit ca a contat mult si faptul ca si-a facut publica lupta cu cancerul si ca a putut astfel sa le fie si altora de ajutor. „Cred ca am ajuns la o multime de oameni. Am reusit sa strang multi bani pentru femeile care au suferit mastectomii, care au nevoie de reconstructie, dar carora asigurarile nu le acopera costurile si am fost fericita ca am putut face asta. Sprijinul primit a fost coplesitor”, a spus ea.

Cauza pe care si-a jurat sa o sustina

Au trecut patru ani de atunci, iar Julia Louis-Dreyfus straluceste. Vedeta implineste 60 de ani pe 13 ianuarie, iar astazi priveste altfel experienta pe care a trait-o luptand cu cancerul, dedicandu-se luptei pentru protectia mediului.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/Julia Louis-Dreyfus