Lady Gaga isi lanseaza propriul brand de cosmetice, Haus Laboratories!

1
De Roxana Dobrita
10 iul. 2019

Daca ai visat vreodata sa te machiezi ca Lady Gaga, acum poti!

„Ultimul lucru de care are lumea nevoie este inca un brand de beauty.” Acestea sunt primele cuvinte pe care le auzim in clipul video promotional realizat de Lady Gaga si denumit „Haus Laboratories. Our Haus. Your Rules.”

Dar inainte sa incepi sa aplauzi replica, urmeaza continuarea: „Asta e!” E normal, avand in vedere ca videoul promoveaza noul brand de frumusete al cantaretei, Haus Laboratories.

Da, zvonurile din ultima vreme se dovedesc a fi adevarate si, conform Business of Fashion, linia se va lansa in luna septembrie a acestui an si va contine „produse pentru pometi, pleoape si buze in sase familii de culori, dar si kituri cu cele trei produse, la pretul relativ mic de 49 de dolari.”

Lady Gaga foloseste acest serum cu Vitamina C pentru a obtine o piele perfecta fara machiaj

Cu ce se diferentiaza acest brand de altele realizate de staruri din industria muzicala, precum Fenty Beauty by Rihanna sau ipoteticul Bieber Beauty by Justin Bieber?

In primul rand, Haus Laboratories este primul brand de beauty major ce va fi lansat exclusiv pe Amazon, ceea ce inseamna ca Haus va intra simultan in noua tari din trei continente si va beneficia de livrarea intr-o zi sau doua.

In materie de ethos general insa, Haus Laboratories o are ca mama, la propriu, pe Mother Monster, artista pop inclusiva, autentica si brutal de onesta, ceea ce inseamna ca brandul, dupa cum spune Business of Fashion, „se va pozitiona in opozitie fata de brandul de ‘autenticitate’ filtrata si tunata creat de era Instagram.”

Lady Gaga si secretele ei pentru o silueta de invidiat

In plus, Haus se va limita, cel putin pentru moment, la cosmetice colorate; fara produse de ingrijire a pielii sau parului si fara ingrediente precum alccolul (vezi Kylie Cosmetics, de exemplu).

„Culoarea te transforma complet – e puternica, e frumoasa, si asa mi-am gasit eu vocea si stilul in machiaj”, a spus Lady Gaga pentru Business of Fashion. „M-am descoperit, dar si cei din jur m-au descoperit prin intermediul modului cum alegeam sa ma exprim.”

Din interviu mai aflam si ca Gaga si-a creat o echipa de genii in materie de tehnologie, printre care se numara gigantii din spatele Farmville si Words With Friends, lucru care ne face sa credem ca Haus Laboratories ne pregateste lucruri mari. „In mod clar nu voi lansa un brand de beauty care sa nasca nesigurante si frica in oameni. Aceasta linie este despre libertate.”

Poti pre-comanda produsele Haus incepand cu 15 iulie, cu un simplu click aici.

Foto: PR/Haus Laboratories