Lucrurile care nu lipsesc niciodata din geanta Ducesei de Cambridge

1
De Alice Moisescu
2 ian. 2019

Ce femeie paraseste locuinta fara geanta? Fie ca ne luam strictul necesar sau o incarcam cu lucruri total inutile, geanta este nelipsita din viata noastra de zi cu zi.

Nu acelasi lucru il putem spune insa si despre Ducesa de Cambridge, care pare a fi organizata la acest capitol.

Pe langa faptul ca frumoasa Ducesa poarta aproape intotdeauna genti de dimensiuni mici, in special clutch-uri si genti plic, aceasta este si chibzuita atunci cand vine vorba de lucrurile pe care le poarta cu ea.

View this post on Instagram

Do you like Kate’s outfit? Write in the comments from 0 to 10 🌸💙

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

Lucrurile de care Kate nu se desparte

Concret, ce gasim in geanta lui Kate Middleton? Ce nu ii lipseste niciodata?

Conform biografiei „Kate: A biography”, sotia printului William nu pleaca niciodata de acasa fara aceste 4 obiecte despre care iti vorbim mai jos.

Strictul necesar

In primul rand, Kate tine sa aiba cu ea o oglinda mica, compacta – stii tu, pentru a verifica daca nu cumva i-au ramas bobite de mac printre dinti dupa sendvisul de la pranz. Doar poate fi fotografiata oricand, nu?

Apoi, Ducesa are nevoie neaparat de o batista, un item absolut esential, mai ales daca trebuie sa se ocupe de urgentele nazale ale micutilor ei: Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis.

Buze hidratate

In al treilea rand, Kate are grija sa strecoare un balsam de buze super hidratant, mai ales ca e foarte frig in perioada asta, iar o Ducesa nu poate aparea in fata presei cu buzele uscate si crapate. Mai ales atunci cand petrece mai mult timp afara, luand contact cu oameni si vorbind cu acestia.

Si nu in ultimul rand, Kate are in poseta hartie absorbanta, care o salveaza in zilele cu exces de sebum, pentru ca… pana la urma, Kate e ca si noi: si ei ii luceste uneori zona T, iar pe camera nu da deloc bine acest lucru.

Indemn la minimalism

Surprinzator, nu? Credeati ca vom enumera obiecte scumpe sau de lux? Ei bine, se pare ca Ducesa de Cambridge reuseste sa ne surprinda in mod placut mereu…

De atat are nevoie Kate Middleton pentru a arata fara cusur, conform Thesun.co.uk. Nu de lucruri inutile care ar impovara-o la intalnirile oficiale.

Eu cred ca avem multe de invatat de la ea atunci cand vine vorba despre organizarea gentii – ba chiar cred ca o sa merg chiar acum sa fac un pic de ordine. Daca nu ma insel, inca mai am pe acolo un pachet de guma de anul trecut…

Foto: Getty Images.