Motivul pentru care casnicia lui Kate Middleton si Printului William functioneaza

1
De Denisa Toma
20 ian. 2020

Kate Middleton si Printul William se sustin reciproc si se pregatesc impreuna pentru rolul important care ii asteapta in viitor.

Potrivit expertilor, ei au o „casnicie traditionala”, si acesta e motivul pentru care functioneaza.

In cadrul unui articol recent, revista People realizeaza o analiza a mariajului Ducelui si Ducesei de Cambridge si a modului in care cei doi se pregatesc pentru viitorul rol de rege si regina.

Potrivit publicatiei, calmul constant si atitudinea lui Kate ajuta la echilibrarea stresului de zi cu zi pe care il aduce rolul lui William.

Kate Middleton si Printul William formeaza o echipa

„Formeaza o echipa excelenta”, a declarat o sursa apropiata familiei regale. „Oamenii il apreciaza pe William pentru discursurile pe care le sustine, dar Kate este de asemenea acolo, punand intrebari presedintilor si sotiilor lor. Aceste lucruri sunt mai usoare cand sunt unul alaturi de celalalt”. Sursa citata de People a mai spus ca William si Kate au o „casnicie traditionala”. Dar acest traditionalism este un element-cheie care face ca mariajul lor sa functioneze.

Cum a incercat Printul William sa o cucereasca pe Kate Middleton in timpul studentiei

View this post on Instagram

Evoking memories of #RoyalVisitPakistan at @mylahore_ in Bradford — where The Duke and Duchess of Cambridge met students from @bradfordcollege on a kitchen apprenticeship scheme at the restaurant. My Lahore is a British Asian restaurant chain which has taken inspiration from Lahore, known as the Food Capital of Pakistan, visited by The Duke and Duchess in 2019. The Duke and Duchess tried their hands at making mango and kulfi milkshakes before sitting down to meet representatives from the UK Women’s Muslim Council and people who have benefitted from the Council’s Curry Circle. The Curry Circle, which is sponsored by MyLahore, is an initiative that provides a hot two-course meal for people who are homeless or struggling to feed themselves. Before departing, The Duke and Duchess met restaurant staff and also took the opportunity to catch up with British-Pakistani Boxer @amirkingkhan! Photos 📷 by Kensington Palace #RoyalVisitBradford #Bradford

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

In cadrul analizei realizate de publicatia americana este mentionat faptul ca modul in care a fost crescut William difera foarte mult de cel in care a fost crescut tatal sau, Printul Charles.

Ce crede Printul William despre „ruptura” lui Harry de familia regala

William a gasit un nou tip de sustinere si in cadrul familiei lui Kate. O sursa a declarat ca integrarea Printului William in familia Middleton a fost „cruciala” pentru senzatia sa de echilibru si succes in rolul de viitor rege.

„Este mai statornic si mult mai cu picioarele pe pamant decat oricare alt predecesor al sau pe care ni-l putem aminti”, a declarat pentru People istoricul regal Robert Lacey.

Cum a comentat Regina Elisabeta a II-a decizia Printului Harry de a se indeparta de Casa Regala

Dupa cum a fost portretizat si in serialul Netflix „The Crown”, Printul Charles a trecut printr-o perioada in care a avut o relatie distanta cu mama sa, Regina Elisabeta a II-a. A ajuns apoi intr-o casnicie lipsita de iubire alaturi de Printesa Diana.

In ciuda casniciei destramate a parintilor sai, William a crescut totusi intr-o atmosfera plina de afectiune, in care s-a simtit protejat si iubit de cei din jurul sau. Mai mult, momentele cruciale prin care William a trecut nu au facut altceva decat sa-l pregateasca mai bine pentru rolul sau de viitor rege.

Foto: Getty Images.