Playlistul lui Meghan Markle, perfect cand ai nevoie de un plus de energie

1
De Maria-Anca Zarnescu
26 sept. 2018

Ducesa de Sussex este intotdeauna o apartie placuta, cu tinutele elegante, machiaj minimalist si coafura perfect aranjata. Dar te-ai intrebat vreodata ce muzica asculta Meghan atunci cand isi doreste sa se relaxeze?

Si inainte sa fie sotia Printului Harry, Meghan era un model de urmat in materie de stil de viata, frumusete si moda. Markle a tinut, pana sa intre in familia regala, blogul The Tig, unde iti povestea despre experientele sale, vorbea despre dezvoltare personala sau un stil de viata sanatos.

Printre lucrurile pe care Meghan si-a dorit sa le impartaseasca cu fanii se afla si playlistul sau cu piese ideale atunci cand simti ca ai nevoie de un plus de energie.

Potrivit Elle UK, atunci cand Meghan a postat playlistul pe blogul personal, l-a numit „o doza proaspata de bucurie nemarginita”. Markle le recomanda cititorilor ei sa dea play melodiilor dimineata, cand se pregatesc sa mearga la job, dupa-amiaza, cand au nevoie de un plus de energie sau la urmatoarea petrecere. Dupa ce descoperi melodiile, ce-ai zice sa le asculti in fiecare dimineata, timp de o saptamana, atunci cand te machiezi?

Un playlist mai scurt de o jumatate de ora

Spre exemplu, mie imi place sa marchez momentele frumoase, emotionante, cu un cantec. Iar apoi, ori de cate ori il ascult, nu poate sa nu imi aminteasca fie de un loc, de un parfum, de o clipa sau de o persoana. As putea alcatui ore intregi cu muzica preferata si cred ca nu sunt singura persoana care nu ar sti ce sa aleaga mai intai daca m-ai pune sa fac un o lista scurta, cu melodiile pe care le iubesc.

Insa in playlistul lui Meghan Markle se regasesc doar sase piese, pe care le vei indragi indiferent de preferintele muzicale. Ducesa de Sussex a stiut foarte bine sa aleaga melodiile si artistii astfel incat atunci cand le asculti, sa incepi sa dansezi ca si cum nimeni nu te-ar vedea.

Cum arata playlistul lui Meghan Markle?

Mai departe, iata care sunt, potrivit Elle UK, piesele pe care Meghan le-a postat pe blogul personal inainte sa faca parte din familia regala:

Maggie Rogers – Dog Years

Crystal Fighters – LA Calling

Mr. Little Jeans – Don’t Run

Flight Facilities – Sunshine feat. Reggie Watts

Janelle Monae – Dance Apocalyptic

Dragonette – Let it Go

Foto: Getty Images