Printul Harry, acuzat ca „a complotat pentru a dobori monarhia britanica”

1
De Cosmescu Elisabeta
13 mai 2022

Angela Levin, biograful familiei regale, e convinsa ca Printul Harry intentioneaza sa strice integritatea monarhiei Marii Britanii si a familiei regale.

Opinia acesteia a aparut dupa ce Regina Elisabeta a II-a a decis ca doar membrii activi ai familiei regale sa fie alaturi de ea in balconul Palatului Buckingham cu ocazia Jubileului de Platina.

Ziua de nastere a Reginei Elisabeta (96 de ani) este pe 21 aprilie, insa monarhul britanic (primul care a condus Marea Britanie impresionant de mult, mai exact timp de 70 de ani) obisnuieste sa-si celebreze oficial aniversarea in prima parte a lunii iunie cu ocazia festivitatii “Trooping the Colour” (“Salutul Culorilor). Anul acesta, festivitatea va avea loc pe 2 iunie, ceremonie formala in cadrul careia suveranul va saluta multimea la parada, insa de la balconul central vor lipsi Ducele si Ducesa de Sussex, dar si Printul Andrew.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Naz Nazy (@the.private.diary)

Biograful familiei regale, Angela Levin a spus in cadrul unui interviu televizat la postul GB News ca Harry (37 de ani) doreste sa „distruga” monarhia britanica, la doi ani dupa ce a parasit stagiul si indatoririle regale in favoarea vietii sale din America, alaturi de sotia lui Meghan Markle si cei doi copii, Archie (3 ani) si Lilibet (11 luni). In prezent, acestia locuiesc in orasul Montecito, SUA, intr-un conac ce valoreaza, dupa cum estimeaza expertii englezi, 14 milioane de dolari.

Vorbind la GB News, Angela a spus: „Comploteaza pas cu pas si incearca sa doboare intreaga monarhie. Ce altceva sa faca? Chiar incearca sa o distruga.”

Saptamanile trecute, Harry si-a vizitat in secret bunica, inainte de Jubileul de Platina, pentru a discuta despre siguranta ei. Harry a spus in cadrul unui interviu de la NBC ca doreste „sa o protejeze” si ca vrea neaparat sa se asigure de faptul ca ea „are oamenii potriviti in jurul ei.”
Cu toate acestea, autorul cartii „Harry: A Biography of the Prince” a sugerat ca Printul face de fatada toate aceste lucruri si ca, desi vrea sa dea impresia ca are grija de bunica lui, realitatea e, de fapt, cu totul alta.

„Pretinde ca vrea sa aiba grija de Regina, insa nu este niciodata acolo”, a marturist Levin. In ciuda varstei si a problemelor ei de sanatate din ultima vreme, biograful familiei regale a mai marturist ca Printul a stat in vizita destul de putin, in jur de „10-15 minute”. De asemenea, Angela Levin a mai sustinut ca relatia ei cu Harry s-ar fi slabit destul de mult dupa interviul de primavara trecuta, acordat in emisiunea lui Oprah Winfrey. Aici, Ducii de Sussex au criticat Casa Regala si au povestit despre relatiile tensionate dintre membrii ei.

Levin a mai dezvaluit si ce crede Harry despre tatal si fratele sau: „Se simt restrictionati, a spus Harry si parerea aceasta o supara extrem de mult pe suverana. Printul se preface ca vrea sa aiba grija de bunica lui, dar nu-i este alaturi atunci cand e important. Cred ca e doar un joc urat, un complot, o partida de sah nereusita.”

Foto: Instagram/@sussexroyal