Revine Meghan Markle in serialul „Suits”?

1
De Denisa Toma
11 ian. 2019

Zvonurile cu privire la o posibila revenire a lui Meghan Markle in serialul care a facut-o celebra au atins cote maxime zilele trecute.

S-a speculat ca exista posibilitatea ca Ducesa de Sussex sa revina pentru scurt timp la cariera de actrita si sa aiba o aparitie in serialul „Suits”, totul avand scopuri caritabile.

O aparitie scurta?

Desi nu exista confirmarea ca Meghan va interpreta iar indragitul personaj Rachel Zane, publicatia Mail Online a sustinut ca postul NBC, care produce serialul, ar fi dorit sa o includa pe Ducesa de Sussex intr-unul din episoadele viitoare. S-a zvonit ca NBC i-a oferit lui Meghan suma fabuloasa de cateva miloane de dolari pentru o aparitie scurta in serial, filmata in Anglia.

Jurnalistii Mail Online sustin ca Meghan a fost tentata sa accepte propunerea, cu conditia ca banii sa fie donati unei asociatii caritabile alese de ea.

Chiar daca fanii Ducesei de Sussex au fost fascinati de aceasta veste, se pare ca sansele ca Meghan sa redevina Rachel Zane chiar si pentru cateva minute sunt extrem de mici.

Doar zvonuri, deci?

Potrivit unei surse din echipa de productie a serialului „Suits”, intreaga poveste este inventata si a aparut la inceputul acestei saptamani. Se pare ca nu exista niciun plan de a o readuce pe Meghan in serial, nici macar pentru 60 de secunde.

Nu a fost facuta o oferta de milioane de dolari pentru ca Meghan sa aiba o aparitie scurta in serial. Nu exista planuri ca ea sa revina in serialul ‘Suits’„, a declarat sursa pentru HarpersBazaar.com.

Aceasta informatie pune capat zvonurilor, spre dezamagirea fanilor. Sansele ca Meghan Markle sa revina la cariera de actrita sunt foarte mici, avand in vedere rolul sau in cadrul familiei regale. Imaginea este deosebit de importanta pentru Casa Regala Britanica, iar membrii sai nu pot fi asociati cu niciun show, emisiune sau serial.

Regulile pe care Meghan trebuie sa le respecte sunt foarte stricte, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care fosta actrita a fost nevoita sa-si inchida conturile de pe retelele de socializare dupa ce a devenit sotia Printului Harry.

Foto: Instagram – Kensington Palace