5 situatii in care Printul Harry a vorbit sincer despre viata lui

1
De Maria Constantin
21 mai 2021

Mai „vorbaret“ decat fratele sau mai mare, Harry a spus mereu ce a avut de zis. Cu atat mai mult dupa ce s-a rupt de familia regala.

Din ianuarie 2020, cand a renuntat la indatoririle regale, Printul Harry a facut multe marturisiri interesante. In multe momente, el a vorbit cu sinceritate despre viata de print si despre presiunea pe care o impune acest statut. People rememoreaza cateva situatii in care Harry a dezvaluit cum este sa fii membru al familiei regale britanice.

Cum se simte cand citeste stirile despre el

„Tata mi-a zis mereu ‘Nu le citi’… Normal ca le citesc. Daca se scrie ceva despre mine vreau sa stiu ce se spune. Doar ca toate astea ma supara si ma enerveaza.”

Cum a luat decizia de a incepe o noua viata

„Decizia pe care am luat-o pentru sotia mea si pentru mine de a ne retrage nu a fost una usoara. Au fost multe luni de discutii dupa atat de multi ani de provocari. Si stiu ca nu am avut mereu dreptate, dar pana acum nu am avut alta optiune.”

Cat de aproape este „The Crown” de realitate

„N-au pretins ca sunt stiri. E o fictiune. Dar… iti da o idee buna despre stilul de viata, despre presiunile pe care le creeaza sa pui datoria si serviciul public inaintea familiei si toate acestea”, a declarat Harry.

„Ma simt mult mai confortabil cu ‘The Crown’ decat sa vad povestile scrise despre familia mea, despre sotia mea sau despre mine. Problema e ca uneori fictiunea e prezentata ca stire. Nu-mi place asta”, a mai spus printul.

Scrisoarea emotionanta a Printului Harry: „Pierderea mamei mi-a lasat un gol imens in suflet”

Uneori se simtea ca un exemplar de la zoo

„E un amestec intre ‘The Truman Show’ si a fi la zoo… Cred ca cea mai mare problema pentru mine a fost ca m-am nascut in asta, am mostenit riscul care vine cu asta… fara alegere.”

Cum l-a ajutat terapia

„Cand am inceput sa fac terapie, dintr-odata a fost ca si cum s-a spart o bula. Am scos capul din nisip, m-am scuturat nitel si mi-am zis ‘Esti intr-o pozitie privilegiata, nu te mai plange si nu te mai gandi ca ai vrea ceva diferit, fiindca nu poti sa iesi din asta’. Cum o sa faci aceste lucruri diferit, cum o sa-ti faci mama mandra de tine si cum folosesti aceasta platforma pentru a face o schimbare reala in bine?”, a explicat Harry.

Foto: Getty Images.