Top 3 documentare Netflix despre mindfulness si yoga

1
De Irina Constantin
5 nov. 2019

Dezvoltarea ta personala este extrem de importanta, iar educatia pe care ti-o oferi singura este esentiala.

In prezent, exista mii de resurse utile care acopera o multime de subiecte. Exista carti, filme si seriale despre mindfulness, meditatie, psihologie si yoga, ce te pot ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta. Indiferent cat de ocupata ai fi, iti poti gasi jumatate de ora pentru a investi in dezvoltarea ta holistica.

7 carti despre iubirea de sine care-ti transforma viata

Daca nu ai timp sa mergi la evenimente sau sa citesti carti de self-help, aceste documentare Netflix despre mindfulness si yoga iti vor oferi exact ce ai nevoie, intr-o forma atractiva si practica. Ia-ti portia de informatii si motivatie pentru o viata traita constient si armonios!

Top 3 documentare Netflix despre mindfulness si yoga pe care trebuie sa le vezi

1. The Mind: Explained („Mintea, explicata”)

Te-ai intrebat vreodata cum functioneaza memoria umana si cat de corecta este? Dar visele: cum se formeaza ele si au, oare, o semnificatie reala? Ce se intampla in corp atunci cand apare anxietatea si cum o poti controla?

Top 5 documentare bune si antrenante la care nu vei regreta ca te-ai uitat

2. I am Maris („Eu sunt Maris”)

„Experientele care ne sunt date nu au decat rolul de a ne face mai empatici, mai intelegatori”, sunt cuvintele unei adolescente care a trecut prin foarte multe. A suferit de depresie, a avut o relatie complicata cu mancarea si a luptat enorm pentru a se putea ierta pe sine insasi.

 

5 filme si carti despre nutritie care te vor face sa iti doresti o schimbare

„I am Maris” este povestea ei, un documentar fascinant, care te va trece prin multiple stari si iti va arata ca, orice s-ar intampla, te poti ridica si o poti lua de la inceput cu uneltele necesare.

3. Feel Rich: Health is the New Wealth („Simte-te bogat: Sanatatea este noua bogatie”)

„Feel Rich” este un documentar special, ce se axeaza pe lumea hip-hop-ului si perceptia despre sanatate si bunastare. Productia ii are in rol principal pe Quincy Jones, Common, The Game, Crystal Wall, Fat Joe si multi alti artisti rap.

Acestia vorbesc despre felul in care mindfulness-ul este perceput in industria lor. „Este necesara o abordare holistica. Aceasta trebuie sa includa modul de a gandi, miscarea fizica, ceea ce mancam, familia si finantele”, comenteaza artistii.

Din acest documentar poti invata ca oricine, chiar si o persoana cu un ritm de viata haotic, poate avea grija de sine si isi poate gasi motivatia de a trai sanatos.

Foto: Getty Images.