Top 5 documentare fascinante despre Familia Regala a Marii Britanii

1
De Irina Constantin
19 sept. 2019

Toata lumea ii iubeste si este cu ochii pe ei in permanenta. Membrii Familiei Regale Britanice reprezinta o sursa de inspiratie pentru milioane de oameni!

Cei doi printi, Harry si William, sunt un exemplu pentru foarte multi baieti. O multime de femei studiaza indeaproape ce fac si ce spun ducesele Kate si Meghan. Ca sa nu mai spunem de o lume intreaga care o adora, pur si simplu, pe simpatica Regina Elisabeta!

Trucuri de stil folosite de femeile din familia regala britanica: cum reusesc sa straluceasca tot timpul

Familia Regala a Marii Britanii are o istorie foarte interesanta si multe povesti intrigante, pe care nu toata lumea le stie.

Daca esti pasionata de acest subiect si vrei sa afli totul despre regalitatea britanica, ti-am pregatit o lista cu cateva documentare numai bune de urmarit in seara aceasta.

Top 5 documentare captivante despre Familia Regala a Marii Britanii

1. Diana: In Her Own Words (Diana: Cu propriile sale cuvinte)

Moartea neasteptata a Printesei Diana nu a marcat numai Marea Britanie, ci intreaga lume. Acest documentar creat de National Geographic cuprinde filmari exclusive cu Printesa, iar intreaga poveste este spusa de ea insasi.

Printesa Diana a inregistrat mai multe casete in care vorbeste despre viata ei, despre copilaria nefericita pe care a avut-o si despre atentia excesiva pe care a primit-o din partea presei, odata cu intrarea in Familia Regala a Marii Britanii.

Gesturile emotionante prin care Meghan Markle si Kate Middleton o onoreaza pe Printesa Diana

Aceste casete au fost create drept suport pentru cartea biografica scrisa de Andrew Morton, iar inregistrarile cu vocea Printesei sunt absolut fascinante. Poti urmari documentarul pe Netflix!

2. Elizabeth at 90: A Family Tribute (Elisabeta la 90 de ani: Un tribut de familie)

Regina Elisabeta a II-a are, in prezent, 93 de ani si se afla pe tronul Marii Britanii de alti 65. Simpatica Regina a devenit cel mai longeviv monarh in 2015, cand a depasit-o pe fosta Regina Victoria.

Cand Elisabeta a implinit 90 de ani, Familia Regala a Marii Britanii a dorit sa o celebreze prin acest documentar pe care il vei savura din plin. El contine imagini din arhiva Reginei, interviuri cu membrii Familiei Regale si o multime de detalii pe care nu le-ai aflat inca!

3. Diana, Our Mother: Her Life and Legacy (Diana, mama noastra: Viata si mostenirea ei)

„Era foarte informala, ii placea sa rada si sa se distreze”, isi aminteste Printul William despre mama sa, in timp ce se uita peste imagini vechi.

 

Acest documentar a fost lansat la 20 de ani de la moartea Printesei Diana. Printul William si fratele sau, Printul Harry, discuta public pentru prima data despre mama lor, despre tragicul eveniment si modul in care acesta i-a afectat cand erau copii.

Actorul Billy Eichner, fost coleg de facultate cu Meghan Markle: „Nici nu ai spune ca face parte din Familia Regala!”

4. The Royal House of Windsor (Casa Regala Windsor)

Daca vrei sa afli mai multe detalii istorice despre Familia Regala a Marii Britanii, acesta este documentarul perfect.

100 de ani de istorie sunt cuprinsi in 6 episoade a cate 45 de minute, pe care le vei urmari cu sufletul la gura!

5. The Crown (Coroana)

In cazul in care te fascineaza Regina Elisabeta si vrei sa afli mai multe detalii despre ea si ascensiunea sa la tron, urmareste neaparat seria „The Crown”, disponibila pe Netflix.

Cele doua sezone iti vor prezenta povesti si detalii extrem de interesante, iar al treilea sezon va aparea pe 17 noiembrie.

Foto: Instagram/Kensington Royal