Ce i-a transmis Regina Elisabeta Printului Harry dupa decizia acestuia de a renunta la titlul regal

1
De Maria Constantin
17 aug. 2020

Bunica sa este una dintre cele mai importante femei din viata lui Harry. Regina i-a transmis un mesaj emotionant dupa decizia lui de a se retrage din indatoririle casei regale.

Decizia lui Harry si a sotiei sale, Meghan Markle, de a renunta la statutul din cadrul familiei regale britanice si de a se muta in Statele Unite impreuna cu copilul lor a mahnit-o pe Regina Elisabeta a II-a. Cu intelepciunea varstei si experienta rolului sau, suverana Marii Britanii i-a acceptat alegerea si l-a facut pe nepotul ei sa inteleaga ca il va sustine mereu, se arata in cartea „Finding Freedom”, lansata recent.

Potrivit acestei biografii, din care ziarul The Times a publicat mai multe fragmente, Regina l-a asigurat intotdeauna pe nepotul ei ca este un membru important al familiei regale. Potrivit cartii citate mentionate, pe 1 martie Elisabeta a II-a si Harry au luat masa in cadru privat cand printul s-a intors in Marea Britanie pentru a-si definitiva angajamentele regale.

Intalnire ca intre o bunica si nepotul ei

Dupa ce Printul Harry si Ducesa Meghan si-au anuntat decizia de a renunta la statutul de membri cu drepturi depline al casei regale, toti ochii au fost atintiti pe ducii de Sussex, noteaza Harper’s Bazaar. Multi dintre admiratorii monarhiei s-au intrebat daca relatia lui Harry cu bunica sa va fi afectata de alegerea lor.

Printul Harry si Meghan Markle au fost „obsedati unul de celalalt” chiar dupa prima intalnire

Potrivit unei surse, intalnirea dintre Regina si Harry a fost una informala, ca intre o bunica si nepotul ei, a dezvaluit un angajat. „Regina a fost mereu una dintre cele mai importante femei din viata lui Harry. In timpul mesei, Regina i-a spus clar lui Harry ca il va sustine mereu, indiferent ce ar decide sa faca”, se mai arata in „Finding Freedom”.

Volumul citat de Harper’s Bazaar subliniaza ca si dupa ce Harry s-a mutat la Los Angeles, Regina Elisabeta a II-a este decisa sa-l sustina pe nepotul ei, orice ar fi.

Foto: Getty Images.