Printul Harry si Meghan Markle au fost „obsedati unul de celalalt” chiar dupa prima intalnire

1
De Maria Constantin
30 iul. 2020

Relatia dintre Harry si Meghan Markle a fost de la bun inceput la vedere pe Instagram. Doar ca nimeni nu a stiut unde sa o urmareasca.

Un nou extras din cartea „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family”, publicat luni de ziarul britanic The Times, prezinta inceputul relatiei printului cu fosta actrita americana.

La scurt timp dupa prima lor intalnire, la Londra, Meghan a inceput sa urmareasca contul de Instagram @SpikeyMau5, care avea la profil imaginea unei casti in forma de cap de soarece. Se pare ca acesta era contul folosit in secret de Harry. Numele combina porecla lui, „Harry”, cu numele DJ-ului sau preferat, Deadmau5, scrie People.

Meghan a marcat inceputul relatiei cu o postare criptica pe fostul ei cont de Instagram. Ea a publicat o imagine cu o lumanare in forma de inima pe care scria „Kiss Me”, si cu mesajul: „Inimioare in #Londra”.

Meghan si Harry, obsedati unul de altul

Intalnirea dintre Meghan si Harry a avut loc la restaurantul Dean Street Townhouse din cartierul londonez Soho. O sursa le-a spus autorilor cartii, Omid Scobie si Carolyn Durand, ca printul a baut o bere, iar Meghan un Martini si au conversat timp de trei ore cu zambetul pe buze. La sfarsit, cei doi s-au despartit fara sa se sarute.

„Aproape imediat ei au fost obsedati unul de celalalt. Harry parca era in transa”, le-a spus un prieten al ducilor autorilor volumului.

In seara urmatoare, Meghan si Harry s-au intors in acelasi loc pentru a lua cina. Pentru a se feri de paparazzi, ei au intrat pe o usa rezervata angajatilor si au fost asteptati la sosire de un membru al echipei restaurantului care le-a asigurat discretia. „Harry stia ca ei vor fi impreuna candva. Ea avea tot ce trebuia”, a mai spus sursa.

Primul „Te iubesc“

La trei luni dupa inceperea relatiei, presarata cu intalniri secrete si zboruri peste Atlantic intre casa din Toronto in care locuia Meghan si Londra, unde se afla Harry, printul i-a spus fostei actrite „Te iubesc”. Iar Meghan i-a raspuns: „Si eu te iubesc” – dezvaluie cartea care va fi lansata in curand.

Ducesele neimpacate: De ce Meghan Markle si Kate Middleton nu s-au inteles niciodata

„Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family” exploreaza aventura ducilor de Sussex, de la primele lor zile impreuna pana la momentul in care ei au luat decizia de a renunta la indatoririle de membri ai casei regale britanice pentru a se muta la Los Angeles cu fiul lor, Archie.

Un purtator de cuvant al ducilor de Sussex a anuntat ca Harry si Meghan nu au discutat cu autorii. „Ducele si Ducesa de Sussex nu au fost intervietati si nu au contribuit la ‘Finding Freedom’. Cartea este bazata pe experienta autorilor ca membri ai echipei de presa a casei regale si pe relatarile lor independente”, a precizat acesta intr-un comunicat.

Foto: Getty Images.