Ducesele neimpacate: De ce Meghan Markle si Kate Middleton nu s-au inteles niciodata

1
De Maria Constantin
29 iul. 2020

Relatia dintre Meghan Markle si Kate Middleton a fost presarata cu multe momente dificile. Ducesa de Cambridge nu s-a straduit sa treaca peste neintelegeri pentru a cladi o cale de comunicare, dezvaluie o carte care va fi lansata in curand.

Au facut parte din aceeasi familie si ar fi trebuit sa fie foarte apropiate, insa Meghan Markle si Kate Middleton nu au fost niciodata prietene. De fapt, fiecare si-a vazut de drumul ei, sustin autorii unei carti care va fi lansata in curand.

Un fragment din volumul „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family”, publicat in weekend de ziarul britanic The Sunday Times, reda tensiunea dintre Printul Harry si Printul William, precum si relatia dintre sotiile lor.

„Desi nu era responsabilitatea ei, Kate a facut prea putin pentru a reduce distanta”, scriu autorii volumului, Omid Scobie si Carolyn Durand, subliniind ca, desi presa le-a prezentat deseori ca fiind pe pozitii de razboi, cele doua ducese nu s-au confruntat direct. Relatia lor a avut, totusi, mai multe momente dificile.

Kate si Meghan nu aveau nimic in comun

Kate a simtit ca ea si Meghan nu aveau prea multe in comun in afara de faptul ca traiau la Palatul Kensington, se arata in cartea care contine declaratii ale prietenilor lui Meghan si Harry.

Volumul exploreaza si relatia ducilor de Sussex, de la momentul in care s-au cunoscut pana la punctul culminant in care au luat decizia de a se retrage din indatoririle de membri ai casei regale, mutandu-se la Los Angeles cu fiul lor, Archie, relateaza People.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Meghan Markle a parasit Anglia

Un purtator de cuvant al ducilor de Sussex a specificat intr-un comunicat ca volumul nu reprezinta pozitia lor: „Ducele si Ducesa de Sussex nu au fost intervievati si nu au contribuit la ‘Finding Freedom’. Cartea se bazeaza doar pe experientele autorilor ca membri ai echipei de relatii cu presa a casei regale si pe relatarile lor independente.”

Harry s-a simtit pe cont propriu

Un alt fragment din carte, publicat anterior de Times on Saturday, a prezentat tensiunea din sanul familiei regale britanice care a precedat plecarea ducilor de Sussex in Statele Unite. Cartea arata ca Harry a luat aceasta decizie dupa ce a simtit ca „au existat multe situatii cand casa regala si membrii familiei ar fi putut sa-l ajute, sa-l sprijine, sa-l apere si nu au facut-o”.

Volumul „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family” va fi lansat in Statele Unite pe 11 august.

Foto: Getty Images.