Un astrolog explica de ce Jennifer Lopez si Ben Affleck sunt sortiti sa se iubeasca

1
De Maria Constantin
11 nov. 2021

Cand se aliniaza planetele, totul este posibil, inclusiv ca Jennifer Lopez si Ben Affleck sa se reindragosteasca.

Aliza Kelly, cunoscuta ca astrolog al vedetelor de la Hollywood, este convinsa ca aceasta poveste de iubire sta sub semnul favorabil al astrelor. Cum Lopez si Affleck sunt din aceeasi zodie, Leu, era scris in stele ca ei vor fi din nou impreuna.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BEN AFFLECK (@affleck_ben__)

O legatura evidenta

In ultimul episod al serialului „Celebrity Astrology Investigation”, difuzat de People TV, experta a analizat relatia celor doua vedete care se iubesc din nou dupa 17 ani de cand s-au despartit.

Kelly a identificat o conexiune clara intre datele lor de nastere. Potrivit calculelor sale, Lopez se afla sub influenta planetei Venus, iar actorul sub cea a lui Saturn. Aceste planete s-au aliniat perfect in 2002, cand ei au avut prima relatie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de nina_ jlover🤍 (@mydream.jlo)

Jennifer Lopez si Ben Affleck, la primul test de cand sunt impreuna

Polii nord si sud ai Lunii (care reprezinta destinul, respectiv istoria) efectueaza o orbita completa la fiecare la 19 ani si au ajuns in aceeasi pozitie in care se aflau in 2002. „Nu stiu cum s-o spun altfel, dar este clar ca aceasta regasire a fost efectiv sortita!”, a exclamat Kelly. „Imi da fiori”, a adaugat ea.

Ben si Jenn sunt compatibili astrologic

Desi cuplul si-a facut aparitia pe covorul rosu la 15 ani distanta, astrologul citat de People subliniaza cat de mult s-au schimbat dupa despartire. Lopez si Affleck s-au intalnit prima oara in iulie 2002 si apoi s-au logodit. Ei s-au despartit in ianuarie 2004.

Aliza Kelly spune ca ei trebuie acum sa-si redefineasca relatia intr-o lume diferita: „In mod fundamental, Leii cauta pe cineva care sa-i iubeasca, cineva cu care sa-si imparta tronul. Din perspectiva astrologica, problema nu este daca Ben Affleck si Jennifer Lopez sunt compatibili – sunt. Intrebarea este cum isi definesc acum regatul lor de Lei.”

Foto: PR.