Viata publica a familiei Obama, la 4 ani dupa Casa Alba

1
De Cristina Tudor
30 mart. 2021

Lucrurile s-au schimbat mult in viata familiei Obama, de cand fostul presedinte a parasit Casa Alba, in ianuarie 2017.

Insa, chiar daca a lasat in spate cariera politica, al 44-lea presedinte al statelor Unite ale Americii, ne tine tot timpul ocupati.

Iata cum arata viata publica a familiei Obama, ce au facut in ultimii patru ani si unde putem afla lucruri despre ei.

Viata familiei Obama spusa in carti

La fel ca sotia sa, Michelle, Barack Obama a semnat un acord cu o editura, dupa ce a parasit Casa Alba in 2017, promitand sa-si publice memoriile. In timp ce cartea lui Michelle, Becoming, a debutat in noiembrie 2018 insotita parca de o fanfara uriasa, vanzand peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume pentru a deveni una dintre cele mai de succes carti de memorii scrise vreodata, propria publicatie a lui Barack Obama, A Promised Land, a fost lansata abia recent. Memoriile, care exploreaza experientele sale, de la aspiratiile sale politice timpurii pana la victoria istorica la alegerile prezidentiale din 2008, se asteapta sa fie primul dintre multele volume ce acopera cariera sa politica.

Se spune ca fostul presedinte ar fi scris el insusi cartea – mai degraba decat cu ajutorul unui scriitor fantoma, cu ajutorul unei metode pe care a folosit-o in mai multe discursuri prezidentiale, dar si la prima sa carte, Dreams from My Father.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Instagram/Barack Obama.