Michelle Obama, cel mai mare fan al sotului ei: „Si-a pus toata inima in noua lui carte”

1
De Maria Constantin
8 nov. 2020

Fosta Prima Doamna a Statelor Unite a postat un mesaj emotionant inainte de lansarea cartii scrisa de sotul ei, „A Promised Land“.

Relatia puternica dintre Michelle si Barack Obama iese din nou in evidenta. Ea i-a adus un omagiu sotului sau inaintea lansarii volumului sau, „A Promised Land”, care va ajunge in librarii pe 17 noiembrie, scrie Hello!.

ed. Penguin Books Ltd, 126 lei, redusa de la 168, disponibila cu precomanda, carturesti.ro

Michelle a distribuit anuntul facut in septembrie pe pagina de Instagram a lui Barack, cand acesta a dezvaluit data lansarii, alaturi de mesajul: „Nimeni nu este mai reflectiv, mai onest si mai profund decat @barackobama. Am vazut asta in atat de multe moduri in viata noastra impreuna. Si dupa ce l-am vazut punandu-si toata inima in aceasta carte, stiu ca si voi veti fi de aceeasi parere.”

O lectura amuzanta

Barack a postat un mesaj emotionant alaturi de coperta volumului, detaliind povestea scrierii acestuia si dezvaluind ca cititorii trebuie sa se astepte la „o lectura amuzanta si informativa care ii va inspira pe tinerii din intreaga tara sa-si aduca contributia la a face lumea mai buna”.

„In carte am incercat, de asemenea, sa le ofer cititorilor un sens al calatoriei prezidentiale pe care eu si Michelle am parcurs-o in acesti ani, cu toate momentele incredibile, bune si rele”, a mai scris fostul presedinte al SUA.

Barack Obama va lansa o noua carte dupa alegerile din SUA

Fanii au comentat imediat vestea. „Abia astept sa o citesc!”, a scris un admirator. „Am asteptat patru ani aceasta carte si in sfarsit e aici”, a comentat cineva. „Va multumesc pentru tot ce continuati sa faceti pentru natiunea noastra”, a scris un al treilea admirator.

Noua casa a familiei Obama

Barack si Michelle formeaza un cuplu puternic si desi fiecare are o cariera solicitanta, ei au ramas modesti si cu picioarele pe pamant, noteaza Hello!. Sotii Obama au doua fiice, Sasha si Malia, care s-au intors acasa dupa ce studiile lor au fost intrerupte din cauza pandemiei de COVID-19.

Dupa ce au parasit Casa Alba, Michelle si Barack s-au mutat intr-o proprietate in stil Tudor cu terasa impresionanta pe acoperis. Sasha sta cel mai bine, ea ocupand un dormitor spatios si livingul, in timp ce biroul lui Barack este cea mai mica incapere din casa, scrie Hello!.

Michelle Obama a vorbit despre noua resedinta a familiei intr-un interviu acordat in 2017 emisiunii „The Ellen Show”. Ea a glumit atunci, spunand ca Barack nu a fost prea multumit dupa aceasta intelegere locativa pe carte a facut-o cu fiica lui.

Foto: Instagram/Barack Obama