Fiica Madonnei, Lourdes Leon, a abordat un look riscant pe podiumul NYFW

1
De Teodora Tirca
13 sept. 2018

Ce inseamna sa fii feminina? Frumoasa Lourdes Leon propune o reinterpretare a acestui concept, defiland intr-o tinuta… neasteptata pentru Gypsy Sport.

Lourdes Leon, care are doar 21 de ani, a mostenit cu siguranta atitudinea nonconformista si creativitatea mamei ei. Desi e destul de discreta in general, pare sa faca o exceptie pentru Saptamana Modei de la New York, conform celor de la People.com.

Naturalete extrema

Anul acesta a defilat pentru Gypsy Sport purtand pe post de „top” doar doua scoici legate intre ele cu lanturi decorate cu motive marine. A mai etalat lenjerie intima la vedere, cu talie inalta, si jeansi largi, atat de rupti incat lasau aproape complet la vedere picioarele neepilate ale modelului.

Lookul lui Lourdes s-a potrivit perfect cu tematica showului, care si-a dorit sa transmita un mesaj de libertate, creativitate si nonconformism aproape salbatic. Restul tinutelor au fost la fel de expresive si indraznete, cu modele care purtau absolut nimic pe sub jacheta, ba chiar a existat un model care a defilat intr-o pereche de tanga cu ornamente ce nu lasa prea multe detalii pe mana imaginatiei.

Lectii despre feminism de la Madonna

Cat despre picioarele neepilate ale lui Lourdes, nu e prima data cand tanara isi arata dezinvolt parul de pe corp, aspect in privinta caruia si mama ei a fost tot timpul relaxata. Cele doua au aparut intr-o fotografie postata de Anul Nou de Madonna, in care Lourdes tinea bratele ridicate, etalandu-si axilele neepilate.

Legat de asta, Madonna a declarat ca nu i se pare normal ca fetele si femeile sa se incadreze in anumite tipare si standarde de frumusete pentru a fi iubite si acceptate, si ca ea a luptat pentru a fi tot timpul in afara acestor standarde. „Am decis sa fac fix opusul. Am avut momente cand nu m-am coafat, nu m-am machiat. Am refuzat sa ma epilez”, a declarat superstarul.

Cumva, declaratia ei nu ne inspira lipsa de feminitate, ci dimpotriva – feminitate abundenta, esentiala, iubire absoluta a sinelui.

Viitorul suna indraznet

Intorcandu-ne la Lourdes, nu e prima data cand tanara bifeaza un show important de moda. In 2016 a aparut in campania de promovare a parfumului POP, al lui Stella McCartney, iar anul acesta a pozat pentru Vogue Germania. Ne place increderea pe care o transmite si abia asteptam sa fim martorii urmatoarelor ei aparitii indraznete!

Foto: Instagram – Lourdes Leon