Kate Middleton a fost numita cel mai popular influencer de moda din Marea Britanie

1
De Cristina Tudor
4 ian. 2021

Ducesa de Cambridge a fost desemnata influencer in materie de moda din 2020, depasind-o pe Meghan Markle, care a detinut acest titlu in 2019.

Cand ducesa de Sussex a intrat in familia regala in 2017, a aparut ceea ce a fost numit „efectul Meghan” – cele mai multe haine si accesorii purtate de Meghan erau epuizate din magazine la cateva ore dupa ce sotia printului Harry isi facea aparitia purtandu-le. Dar influenta sa in moda a scazut dramatic dupa ce Meghan si Harry au anuntat ca vor parasi Casa Regala.

In prezent, expertii in materie de vanzari in moda au analizat care sunt vedetele cu cea mai puternica influenta in ceea ce priveste vanzarile unor produse in 2020.

Pe primul loc s-a clasat Ducesa de Cambridge, 38 de ani, a carei rochie florala marca Faithfull The Brand purtata in vara a avut o crestere in cautari cu 112%. Kate este urmata de vedeta de televiziune Holly Willoughby, iar pe locul trei se afla Meghan Markle, potrivit datelor LovetheSales.com, citate de Daily Mail.

In ciuda pandemiei, ducesa a avut cateva aparitii publice pe Zoom, pentru actiunile sale caritabile. Stilistul Jessie Stein este de parere ca stilul ceva mai „personal” pe care Kate l-a adoptat in vara a fost foarte popular in randul cumparatorilor.

„Kate a aratat in mod clar un look premium in carantina”…

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.