Premiile Grammy 2019: Tinutele preferate ale Andreei (GALERIE FOTO)

1
De Teodora Tirca
11 feb. 2019

Marii castigatori in muzica au fost anuntati, iar covorul rosu a fost populat, ca-n fiecare an, de tinute care mai de care mai spectaculoase, care au furat toate privirile si pe care nu le vom uita usor!

Am ajuns grabita de dimineata la birou, pentru ca Andreea deja imi povestea la telefon despre cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu de la premiile Grammy, unde – ce crezi? – si-a facut aparitia Michelle Obama, intr-o tinuta metalica ce i-a pus in valoare silueta, lasand pe toata lumea cu gura cascata atunci cand a intrat pe scena tinandu-se de mana cu staruri precum Lady Gaga, Jada Pinkett Smith si Jennifer Lopez.

Michelle a pasit pe scena pentru a le aminti oamenilor de ce muzica e atat de importanta si de ce ar trebui sa-i sarbatorim in fiecare an pe marii castigatori.

„Muzica m-a ajutat dintotdeauna sa-mi spun povestea, si stiu ca acest lucru este adevarat pentru toti cei prezenti aici in sala. Fie ca iti place sa asculti rap, country sau rock, muzica ne ajuta sa impartasim cu ceilalti ceea ce suntem, demnitatea noastra, sa ne apropiem unii de altii. Muzica ne arata ca totul conteaza, fiecare poveste, fiecare voce, fiecare nota din fiecare cantec. Nu-i asa, fetelor?”, a fost doar o parte din discursul ei primit cu ropote de aplauze.

Fosta doamna a Americii a purtat o salopeta argintie stralucitoare cu cordon in talie, cercei lungi argintii, un smokey eye clasic si bucle lejere.

Andreea a adorat lookul ei, de altfel am vorbit despre cum a reusit Michelle sa fie in acelasi timp glam, stilata si actuala, pastrandu-si eleganta aceea clasica pe care intreaga lume o admira.

Lady Gaga a purtat si ea o rochie argintie spectaculoasa, pe care o vei regasi in galeria foto de mai jos. Iata, asadar, care au fost tinutele preferate ale Andreei de pe covorul rosu al premiilor Grammy 2019:

Foto: Getty Images.