De Ziua Mondiala a Educatiei, elevii pot folosi o platforma educationala ca sa aiba performante mai mari la scoala

1
De Gavrila Alina
4 oct. 2023

Pe data de 5 octombrie se celebreaza Ziua Mondiala a Educatiei. Ocazie cu care se lanseaza la nivel national cel mai mare proiect educational – aplicatia eduKivi School.

Aceasta platforma este dedicata elevilor, cat si parintilor. Ofera elevilor acces la toata materia scolara predata de peste 47 de profesori. Astfel, orice copil poate intelege lectiile de la scoala, de oriunde s-ar afla. In plus aplicatia beneficiaza si de cursuri de dezvoltare personala si profesionala inregistrate de 136 de experti.

Revolutionarea educatiei din Romania

Prin realizarea acestui proiect educational romanesc, dezvoltatorii eduKiwi School doresc sa revolutioneze educatia din Romania. Unind cei trei piloni importanti in dezvoltarea copilului: parinti, profesori si elevi.

Credem foarte mult in utilitatea acestei platforme. Motiv pentru care s-au investit peste 1,5 milioane de euro in crearea ei. Investitia a fost facuta cu ajutorul a 3.527 de sustinatori ai proiectului si din capital propriu. Am conceput o solutie accesibila deoarece ne dorim sa oferim acces tuturor elevilor din Romania la educatie moderna. Indiferent de locul in care se afla si de posibilitatile financiare. Orice tanar poate avea acces la toata materia scolara. Dar si la cursuri cu aplicabilitate in viata de zi cu zi. Toate intr-un singur loc: eduKiwi School”, spune Doru Pelivan – cofondator eduKiwi School.

Platforma eduKiwi School cuprinde:

Peste 2.800 de lectii acoperind materia conform programei scolare.
Peste 110 cursuri de dezvoltare personala si profesionala. Potrivite pentru elevi si adulti
Colaborare cu peste 136 de experti si 47 de profesori din intreaga tara.
Exercitii si teste pentru aprofundarea materiei scolare.
Lectii pregatitoare pentru examenele de evaluare nationala si bacalaureat.

Pentru motivarea elevilor ca sa invete, aplicatia este construita dupa principiile unui joc pe calculator sau telefon. Invata , joaca-te, castiga.

Cum va invata copilul in eduKiwi School

Oferindu-i acces in aplicatia eduKiwi School nu inseamna sub nicio forma ca incurajam copilul sa nu mai mearga la scoala. Aplicatia inseamna un ajutor in plus pentru a invata mai usor ceea ce nu intelege la scoala. In plus, are oportunitatea de a invata lucruri noi. Lucruri pe care are nevoie sa le stie pentru a avea succes in viata

Cursuri de dezvoltare personala, comunicare, relationare, descoperirea vocatiei si a talentului, deprinderea unor noi abilitati.
Cursuri de educatie financiara si antreprenoriala, despre cum sa faca bani de tanar.
Cursuri despre profesii si cariere, ca sa inteleaga de mic ce si-ar dori sa fie cand va creste.
Are posibilitatea sa aleaga profesorul preferat dintre mai multi profesori de top, la fiecare materie.
Invatarea prin joaca este punctul forte al aplicatiei. Totul intr-un format nou si foarte usor de vizionat.
Daca nu intelege o parte a lectiei, copilul poate reveni oricand la minutul dorit ca sa revada continutul. Si sa-l repete ca sa-l inteleaga mai bine. 
Aplicatia ofera posibilitatea sa alegi viteza de redare dupa care doresti sa urmaresti materia.
Poti sa setezi o viteza mai mare pentru a parcurge lectia mai repede. Sau o viteza potrivita pentru a intelege fiecare detaliu.

Toata materia scolara si alte cursuri de dezvoltare le poate accesa si urmari direct de pe telefon

In realizarea platformei s-au implicat peste 250 de experti. Programatori, profesori, autori de cursuri, graficieni, editori video, copywriteri, coordonatori, reprezentanti de vanzari, marketeri, consultanti. A fost nevoie de 2 ani de munca zilnica pentru a reusi sa o lansam. Proiectul depasind o investitie totala de 1.5 milioane de euro, a declarat Mihai Pegulescuco-fondator eduKiwi School.

Mai multe informatii despre cea mai mare platforma educationala gasiti pe edukiwischool.ro.